17 decembrie 2017

a impartasi

Universalitatea verbului se manifesta sub toate expresiile miscarii sale  formative.
Cunoasterea se exprima in gandire si tot ce gandim impartasim  gandirii universale. Forma gand reprezinta miscarea verbului, substantialitatea lui si "haina"care il contine , expresia corporala omogena si coeziva  in armonica dinamica a interrelationarilor sale cu toate celelalte posibile expresii in campul cunoasterii. Campul cunoasterii se evidentiaza si isi are existenta in procesul gandirii sau reflectarii fidele sau inoitoare a continutului perceptiei. Gandirea este un proces in materie, fundamental substantial aflat sub bagheta eleganta a inteligentei perceptiei.

Orice gand odata exprimat sub o forma lingvistica ,  imagistica, sau muzicala, etc,  este in mod natural impartasit prin exprimarea lui cu intregimea gandirii planetare continuta reprezentativ in denumirea de intelect. Odata ceva exprimat prin gand fiecare cetatean planetar poate gasi in itelectul sau memoria sa  acea exprimare motiv pentru care nu exista "proprietate intelectuala"; intelectul este potentialul planetar al gandirii exprimate pe pamant. Desigur ca atunci cand percepi acelasi lucru cu altcineva vei gandi despre acel lucru aproximativ asemenea continutul gandirii va fi saracit sau ombogatit de al celuilalt semen functie de profunzimea perceptiei fiecaruia; dar obiectiv descris lucrul respectiv , descrierea va fi aprox aceea si exprimarea depinde de bagajul lingvistic. Ce a spus sau gandit cineva vreodata odata poti repeta ca un papagal fara sa intelegi ce l-a facut sa spuna sau gandeasca asa, sau poti percepe ce a fost odata perceput si sa exprimi la fel in cuvintele tale fara sa iti dai seama ca cineva a afirmat sau gandit acele lucruri inaintea ta. este "un copy paste" natural si ori toti plagiem ce deja a fot exprimat si suntem plagiatori, ca intelect sau toti exprimand geniul fiecaruia imbogatim intelectul tuturor, crestem si evoluam impreuna indiferent de confuziile mintilor sau obsesiile lor. Instrumentarea dreptului la proprietate intelectuala este o farsa menita sa faca profit de pe urma a ceva ce este al tuturor ca toate sistemele datoriilor sau intereselor Orgoliul proprietatii intelectuale este o mare indecenta si adevaratul intelectual cunoaste asta; epigonii habar nu au de asa ceva. In loc sa contribuim cu totii la imbogatirea si curatirea gandirii planetare sau intelectului comun  stam sa ne certam pe proprietatea cuvintelor, ideilor sau exprimarilor deja osumate.

Impartasirea este o miscare naturala a gandirii , obiectivata in cunoastere drept daruire sau neconditionare, libertate  a gandirii. Cand gandirea obiectivata ca intelect individual este rationala , este libera sa-si inoiasca continutul, libera  de bagajul sau istoric de forme gand si emotii- exploreaza; Cand intelectul este irational, gandirea este o inchisoare a sinelui , cocosata de bagajul istoric si ipovarata de datorii gandul se mineralizeaza, devine lucru. Lucrul intra sub legea adevarul sau de expresie armonica in intregimea care-l contine si revine la forma sa dinantea reformatarii sale de intelect. ( de ex un cui in 2000 de ani redevine rugina sau oxizii ai fierului cum se gaseste in expresie chimico-fizica in armonie cu celelate expresii planetare) Bagajul istoric de gandire al intelectului fie daca este lasat sau nu,   se destrama de la sine din facaturile sale dogmatice istorice, eliberand continuu gandul de poveri pentru a patrunde si explora fie universul sau plenitudinile,, fie creatiile, fie pe sine.
 Proprietatea intelectuala sau orice forma individuala de excrescente  in gandire si structura intelectului va ruginii impotriva eforturilor cuiva de a le intretine ; libertatea gandului este clamata si invocata si nu vor ramane fara raspuns aceste invocariVa vor elibera din complexul nedemnitatii si inutilitatii. complexul inferioritatii comparative.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu