29 ianuarie 2011

confuzie

4 comentarii
Este imposibil sa traiesti in confuzie. Sa iesim din confizie am practicat seriosi si responsabili, integrii si cu devotiune, tot ce se poate practica, ritualuri religioase, initiatice, magice, stiintifice, etc. dar din confuzie nu am iesit.

28 ianuarie 2011

radiatii

0 comentarii
Percepţia releva radiaţii, fără să fie obligatorie modelarea lor conceptuală, sau să le denumim. Dar dacă nu le modelam conceptual şi ideatic, teoretizând şi apoi practicând, într-un cuvânt, fără abstractizarea percepţiei, nu înseamnă şi că nu înţelegem ce percepem. Percepţia care conţine şi înţelegerea a ceea ce este,  poate fi transmisă, comunicată, fără intermedierea simbolurilor lingvistice, matematice (raţionale), oculte (iraţionale), imagistice, sonore şi senzoriale.

27 ianuarie 2011

intermetzo

0 comentarii
Ceea ce avem folositor este umorul, cu manifestarea sa, haz de necazul care-mi sunt singur. Ironia este nefolositoare, hraneste necazul.

energia III

0 comentarii
Cunoastem credinta. Cunoasterea credintei intareste credinta si credinta cunoasterea, iar creatia lipseste cu desavarsire

26 ianuarie 2011

energia II

0 comentarii
“Orice actiune determina o reactie egala si de sens opus”.
Orice actiune nu are opus; Orice reactie determina o reactie egala si de sens opus;

25 ianuarie 2011

energia

0 comentarii
Starea de a fi este starea constiintei ; am revelat o stare pura a constiintei asa cum este ea si o stare fixata : emanatiile constiintei despre ea insasi, aparent diverse formal, dar in fapt aceeasi fixare atributiva si istorica a constiintei.

24 ianuarie 2011

dinamica starii de a fi

0 comentarii
Rostogoliţi-vă la vale de pe varful muntelui pe care v-ati nascut pentru al urca inapoi prin propriile forţe