29 iunie 2013

in loc de articol...

2 comentarii
http://www.astrodex.ro/medalion-astrologic.php  asa am inteles sa finalizez, pragmatic, invitatia pantru A COLABORA CU ASTROGRAMA. Rodia

povestea muntelui (1)

0 comentarii
Io-N gandi: existenta este asemenea unui munte al carui pisc este deasupra oricarui nor iar vaile adanci si intunecate de la piciorul sau il strajeruiesc de necunoscut. El se nascuse pe piscul muntelui si nu avea vreun merit in asta. Civilizatia piscului careia ii apartinea se diferentia si evolua pe doua directii.

27 iunie 2013

a auzi - a simti

0 comentarii
Cuvintele repetate la un moment dat isi pierd semnificatia; le repetam  automat si semnificatia lor ca actiune terce in planul ignorantei.

25 iunie 2013

reactia la frica

0 comentarii
Cand ne e frica (fara motiv) sau ne speriem (cu motiv), reactia noastra este de aparare psihologica.

24 iunie 2013

Soarele e o inima

0 comentarii
Inima sistemului solar

un om revoltat

0 comentarii
Un om revoltat de situatia in care se afla ma intreba hotarat sa afle: "da' dom'le, de unde vine omul asta ?". L-am intrebat la randu-mi la ce ii foloseste raspunsul meu direct? Mi-a raspuns ca va vedea el! Atunci fara nici o premeditare i-am raspuns ca de dincolo de imensitate, de dincolo de profunzime!

inconstienta

0 comentarii
Viata Soarelui este  in floare.

cele mai citite postari

3 comentarii
Sunt cele comentate.

23 iunie 2013

sisteme

0 comentarii
Exista sisteme tehnologice, filosofice, religioase, economice, politice, culturale, biologice,  stelare, etc. Fiecare sistem in sine este omogen si coeziv. Sisteme denumite vii si sisteme denumite inerte sau moarte.