18 mai 2012

rememorarea VI

0 comentarii
Greseala este material didactic fara de care nu putem evolua in necunoscut, nu este pacat sa grsesti este pacat sa nu corectezi greseala expresiei tale.

rememorarea V

0 comentarii
Evident ca toate aceste consideratii sunt material didactic in nici un caz nu este trairea faptul pur, sentimentul samanta indescriptibil si de nepervertit de vorbaria noastra conceptuala.

rememorarea IV

0 comentarii
Revenind la rememorare; am constat existenta sa naturala in copilarie si am relevat cate ceva din functiunile sau ratiunea sa; dar este un process inconstient, adica unul cu el insusi, nu este condus sau modelat din exterior, se desfasoara pur si simplu.

recapitularea III

0 comentarii
Ceva se intampla din moment ce acesta firesca activitate mentala rememorarea este perturbata; anume programarea in alta directie a activitatilor mintii.

rememorarea II

0 comentarii
Presiunile societatii si exigentele lor incarca atat de mult constiinta cu informatii si mintea cu effort incat acest natural process al rememorarii este fie abandonat, fie infundat in inconstiet sau amanat dupa moarte.

rememorarea

0 comentarii
In structura naturala a constiintei exista in copilarie un automatism.

16 mai 2012

complexul sentimentelor

0 comentarii
Complexul ideilor si conceptelor, al structurilor de ganduri asemnea si diferite, al structurilor psihiologice si psihiatrice nascute din nevoi, teama si resentimente este foarte bine cunoscut si din fatalitatea inactiunii spiritului sunt considerate “cunoastere”.

celor ce au li se va mai da, celor ce nu au li se va lua si ceea ce au

3 comentarii
Este un paradox sau este ratiunea existentei noastre?

15 mai 2012

aspiratia fundamentala

0 comentarii
Aspiratia sau hrana fundamentala a omenirii este esenta sa.

14 mai 2012

oamenii reflecta lumea

2 comentarii
Omul reflectă, adică descrie lumea dar nu este conştient că făcând asta se modelează pe sine conform descrierii sale. Astfel descrierea nu reflectă omul, ci modul în care se automodelează.

13 mai 2012

ma revolt!

0 comentarii
Constat ca cel mai curent citit articol este verbul zodiilor. Constat ca astrologia este folosita impotriva naturii ei si apreciata de nevoiasi de autoafirmare ca "regina stiintelor"!