21 octombrie 2010

viata in cuplu IX

10 comentarii
Acest numar simbolizeaza miracolul infaptiurii complete si va rog ca  acest articol sa-l scriţii şi publicaţi la comentarii voi înşivă. Multumesc!

viata in cuplu VIII

3 comentarii
Iubirea insemna si detasare de trecut, de ziua de ieri, de cipa de mai inainte, de cunoasterea (istoria personala) consumata deja.

viata in cuplu VII-d

1 comentarii
Sa revenim la caile eu-lui, al patrulea pas este conservarea dominatiei sau controlului, proprietatii.

viata in cuplu VII-c

0 comentarii
Pasul trei pe soseaua eu-lui este, organizarea controlului sau a dominatiei. Daca aceste minciuni au “tinut” si “s-a pus botul” (avem clienti asigurati), hai sa organizam si dezvoltam.

viata in cuplu VII-b

0 comentarii
Pasul doi este maximizarea propriei persoane sau constiinte, prin promisiunea solutiei pe care doar ”eu o detin”. Autopromovarea sau lauda de sine este moda zilei, pentru ca sperietoarea cu terorismul si criza inventată a realizat primul pas, debusolarea si infricosarea in fata zilei de maine, disperarea in fata lipsei de solutii.

viata in cuplu VII-a

0 comentarii
S-a relevant pana acum in explorarea noastra că relatiile sociale bazate pe proprietate, sau reprezentarea sinelui prin ce are nu prin ce este si motorul social al interesului, in “viata in cuplu” nu functioneaza, iar daca se insista sa functioneze, rezultatul este nefericirea in doi.

viata in cuplu VI

0 comentarii
Nefericitul care cauta fericirea va gasi o nefericire si mai mare. Cam asa ar suna “motto-ul”, care se desfasoara in viata de cuplu, cand sursa ei este nevoia “sufleteasca” (interesul).

18 octombrie 2010

Viata in cuplu V

0 comentarii
Am constatat prin consecintele nefaste asupra oricarei relatii de cuplu ca, nevoile psihologice sau personale sunt toxine emotionale asimilate si ca aceste toxine sunt rezultatul unei abordari gresite a ceea ce insemna viata in cuplu.

17 octombrie 2010

viata in cuplu IV

0 comentarii
Pana acum am relevat determinarile gresite care sunt folosite in viata din cuplurile traditionale. Si anume determinarile mentale dogmatice, ideatice, consfintite in totalitatea conceptiilor fata de casatorie, forma sociala a vietii in cuplu, sau “cum ar trebui sa fie”.