24 martie 2012

confuzia

0 comentarii
Confuzia genereaza conflict.

binele

0 comentarii
Binele este ascuns de "mai binele". Orice bine, sau orice forma a binelui are o unica samanta si acea samanta este unicul bine, sursa oricarui bine formal sau conjunctural.

23 martie 2012

unica alternativa

0 comentarii
Alternativa este propunerea curenta de a face altceva, altcumva. Alternativele energetice sunt cele la moda. Urmeaza moda cu alternativele ei.

lupta

0 comentarii
Lupta ideologica este sursa oricarui conflict. Ea este folosita pentru insamantare si fixare in constiinta omenirii a unei origini , alta decat cea naturala, fireasca.

20 martie 2012

fara definitii

6 comentarii
Am relevat in articolele referitoare la perceptia intelectuala si manipularea prin simboluri ca denaturarea sau reflectarea gresita a cunoasterii se face prin simboluri, dar mai ales prin faptul ca, prin intermediul lor se dau definitii gresite atat la nivel conceptual cat si psihologic si descriptiv sau istoric, fie individualitatii umane, fie comunitatilor si globalitatii omenirii.

sfinxul este vraja VI

0 comentarii
Urmeaza inlocuirea,  constiinta sinelui a fost inlocuita cu credinta,

sfinxul este vraja V

0 comentarii

Revenim la sensuri; pe astrograma in afara contextului imagistic este si miscarea prezenta. Sensul de la staga la dreapta, sensul acelor de ceasornic, (berbec, pesti, varsator etc) este sensul in care se misca omenirea in energie iar cel de la drapta la stanga (berbec, taur, gemeni,etc), este sensul in care se misca in energie persoana

sfinxul este vraja IV

0 comentarii
Sa revenim la sfinx; in astrologie sunt doua circulatii ale energiei, una de la dreapta la stanga si alta de la stanga la dreapta. Care este sensul cu care sunteti obisnuiti?

sfinxul este vraja III

0 comentarii
Noi dam un exemplu de pervertire sau oglindire falsa a cunoasterii din reacredinta, Sfinxul.

sfinxul este vraja II

0 comentarii
Acum sa dezgolim istoria simbolurilor obiectivate si sa luam exemplul sfinxului. Am afirmat ca unii dintre stramosii nostrii au creat un sistem de acumulare de putere (energie)personala care sa le permita sa domine, controleze pe ceilalti si sa-si conserve un statut privilegiat in societatea umana.

sfinxul este vraja I

0 comentarii



Perceptia intelectuala este simbolica. Adica o modelare a cunoasterii si nu cunoasterea asa cum este ea.

19 martie 2012

lait motivul blogului

0 comentarii
Ceea ce se spune aici nu genereaza o necesitate, ci o constienta; nu genereaza un model de urmat ci o actiune individuala a lui a fi.

planul peceptiei intelectuale IV.

0 comentarii
Planul perceptiei intelectuale este o reprezentare simbolica a cunoasterii. Afirmam ca in palnul cunoasterii iubirea este sentimentul mama sau generator al cunoasterii. Dar in acelasi timp afirmam ca iubirea nu este premeditare sau prefacere.

planul perceptiei intelectuale III

0 comentarii
In palnul perceptiei intelectuale exista mai multe eu-ri, mai multe corpuri ale lor, mai multe nivele de constiinta , grade de inteligenta, etc. si mai mult din orice; in planul cunoasterii sau al realizarii,  nu!

planul perceptiei intelectuale II

0 comentarii
Afirmam ca "numele sau denumirea" nu reprezinta faptul si il distinge de alt fapt. "Numele " nostru nu ne reprezinta ci ne distinge de ceea ce cred si suntem in mintea celorlalti.

planul perceptiei intelectuale I

0 comentarii
Numele este un "zip" care comprima cine suntem in memoria si constiinta celor din jurul nostru, sau suma consideratiilor lor despre noi insine.

18 martie 2012

planul perceptiei intelectuale

0 comentarii
Planul perceptiei intelectuale este o reprezentare simbolica a cunoasterii. Fiecare individ are o doza de ignoranta si aceasta este numele sau.