01 septembrie 2010

preferinte inversate

1 comentarii
Preferam patratul egocentrismului, triungiului comuniunii. Preferam triunghiul comuniunii, sferei absolutului.

steaua de miez II

0 comentarii
Din evidenta faptului ca oamenii sunt naturali, sunt parte integranta si integratoare a naturii, ne intrebam firesc, care este samburele si miezul fiintei umane?

31 august 2010

contemplatie

3 comentarii
Barbatii invita femeile la dans si femeile invita barbatii in absolut; dar sunt refuzate de cei prea ocupati cu propria importanta.

vesti

2 comentarii
Desi la un moment dat credeam ca rezonanta proiectului "iubesc deci exist" nu exclude, dar poate fi perceputa exclusivista, ma bucur sa va anunt ca m-am inselat. Proiectul a primit doua impulsuri de concretizare importante.

steaua de miez

6 comentarii

Este cunoscut fiecaruia ca in natura toata manifestarea ei incepe cu un sambure. Deasemenea este cunoscut ca fiecare sambure are un miez, ca miezul este continutul pretios al samburelui, protejat de sambure.

30 august 2010

reluare monolog

0 comentarii
O explorare “cu mintea” a domeniul numit existenta, nu este o teorie, nici o munca conceptuala, nu presupune a concepe, sau a intelege concepte.

29 august 2010

laitmotiv blog

0 comentarii
Ceea ce se spune aici, nu genereaza o necesitate, ci o constienta, nu genereaza un model de urmat, ci o actiune individuala a lui a fi.