19 martie 2011

exclusivismul

0 comentarii
Cine sunt? Răspunsul este o alegere exclusistă. Intrebarea asta a primit miliarde de răspunsuri si fiecare răspuns in parte nu a rezolvat altceva decât

18 martie 2011

sunt ceea ce gândesc

0 comentarii
Gândirea ca totalitate este liberă, ea conţine toate elementele care ar putea sa o condiţioneze, este proprietara oricaror condiţii. Dar conştienţa gândirii este liberă?

dupa ce speranta a murit

0 comentarii
Imensitatea este singura autoritate posibilă; doar imensitatea este unicul element prezent în percepţia noastră pentru care este evident adevărată afirmaţia controversată: “Eu sunt cel ce sunt şi afară de mine nu există nimic altceva”

16 martie 2011

conceptul "mancare'

0 comentarii
Ar fi cel mai comic concept, dacă nu l-am trăi aşa de tragic. Fără umor se alege praful şi de tragedie. Acest concept de mâncare implică acţiunile cele mai importante si măreţe ale omenirii: oamenii se manânca unii pe alţii, manânca tot ce miscă în natură, râul, ramul, florile si animalele, seminţele si fructele si mineralele, etc,

15 martie 2011

cunoaşterea

0 comentarii
Cunoasterea poate fi ratională, stiinţifică si mecanică, utilă, generatoare de tehnologie si surse de energie tehnologice. Cunoasterea poate fi iraţională psihologică si inutilă, ingrăditoarea şi mereu la fel cunostere de sine.

dorinţa- fragmentează gandirea

3 comentarii
Dorinţa imparte gândirea in gândire divină şi gândire drăcească, in structuri ale gândirii superioare si structuri inferioare, etc. Imparte sinele in conştient, supraconştient şi inconştient, fragmentand fiinţa umană şi clasificând-o pe false criterii de importanţă.