28 martie 2015

femeia

Nimic nu incalzeste locul si face exitenta mai imbietoare decat o femeie fericita care canta in propriul spatiu al iubirii sale.
Zambetul ei fermecator, fara provocare , te face iti da "chef de viata". Cu cat mai rare aceste momente, cu atat mai pretioase sunt ele; sunt comori ce nu pot fi cumparate. Tot ce merita sa ai in prezenta ta in existenta, nu poate fi cumparat cu bani. Femeia fericita da nastere la copii fericiti si acestia impregneaza atemporalul cu  fericirea lor.  Fericirea nu e o diploma ca sa ne exaltam la cucerirea ei, nu este un premiu de buna purtare, ca sa ne aservim exigentelor lumii acesteia. Ea se inalta in fiinta noastra, daca  nu ne opunem ei si nu-i punem exigente in fata, conditionand-o. Conditiile nu aduc fericire si nici lipsa lor nefericire. Fericirea este vie ca relatie intre un barbat si o femeie  prin implinirea lor in existenta ca fiinte umane. Intre un barbat si o femeie care iubesc, poate exista infinitul ca spatiu si eternitatea ca timp; ei vor umple infinitul si etrnitatea dintre ei cu fericirea cocreatiei in relatie. Imensitatea spatiului inconjurator este vibrant prin fericirea unui barbat uman si unei femei umane care iubesc. Ei pot sa nu existe in perceptia noastra, dar le intium existenta pin vibranta lor iubire care impregneaza imensitatea inconjuratoare si o incalzeste pentru fiecare existenta, este caldura care ne mentine in viata, caldura din faptele lor care incalzesc intreg universul.Suntem in aceasta energie vibranta si ne hranim cu ea, suntem cei care o respira. Vibratia ei creste ca intensitate  ori de cate ori, un barbat si o femeie umana, 'adauga ei' prin iubirea lor curata. Cand ne deschidem ei inimile, o amplificam la randu-ne prin energia propriului spirit curat. Fericirea iubirii transcede spatiul si timpul , este femeia fericita;  In prezenta ei, un barbat uman infloreste in libertate si dragoste, neinvaziv.. Femeie, in lumina fericirii mereu te vad invesmantata , ca nimeni nu ti-o reflecta este alta fapta. Sfera fericirii este sfera existentiala a femeii umane, prin ea se manifesta incomensurabilul ei magnetism.



P.S. ca sa nu credeti ca  am facut altceva decat sa descriu perceptia, femeia respectiva are un nume, "Mari"si alte multe nume si ne-a acordat privilegiul de a ne gazdui in spatiul iubirii ei. Daca spiritul adevarului si iubirii nu este, exprimati-l ca sa imbogatiti pamantul, sa-l inaltati in puritatea naturii sale originale, miraculoase."Miracolul" e manifestarea celei mai inalte stiint, stiinta existentiala a umanului. Cand intunericul nu va reflecta , voi sunteti lumina.

Un comentariu: