24 ianuarie 2020

toti ma vor tacuta

Acestea ar fi cuvintele constientei mintilor din moment ce toti vor "tacere", asculrare/supunere;
 Stradania la moda este  sa se "mediteze" si fara "tacere" nu se poate; vor sa taca gandurile lor, sa faca tacere,  pentru ca au aflat ca in tacere sta " puterea", 'tacerea este locul puterii". Insa chiar efortul de a face tacere este galagie.

Insa mintea facuta tacuta este recunoscuta drept  minte moarta, Facem tacere cand murim. Oare moartea este consecinta  stradaniei noastre de a face tacere/putere?.


Ca urmare,  ori suntem tacuti si atunci nu trebuie facuta tacere, ori suntem galagiosi si tot nu trebuie sa facem tacere.   Mintea nu face galagie asa cum o toba nu face daca nu este lovita. Cine ne loveste mintile puterii/tacutului nostru?

Comic? Ironic?   ATENTIUNE! "Vor urma imagini si informatii care va pot afecta emotional; cei stresati deja sa nu mai citeasca?"

Ce ascundem prin teatrul de control pe care-l jucam fiecare? Nu recunoastem ca jocul zilnic este un teatru prin care vrem sa controlam existentele proprii iar actorii sunt ipocritii? Nu recunoastem ca ne straduim fara sa reusim sa obtinem " mai multa putere/libertate"? Nu recunoastem ca vrem sa dam "un tun" prin care, toate problemele noastre sa fie rezolvate odata pentrutotdeauna?   Nu recunoastem ca ceea ce reusim in urma tuturor stradaniilor de o viata este sa murim?!

Lasati in acest loc toate amagirile utopiilor voastre! Este mormantul  sperantelor.desertaciunilor voastre .  Cand sunteti goi puteti trece dincolo de acest loc.

Ce este TACUT in voi? Ceea ce denumiti ganduri, cand in fapt sunt doar forme ale gandului , sunt tacute? Dorintele sunt tacute?, Din intreg arsenalul de achizitii aflat la capitolul  cartii existentei "al meu/mea, mine insumi/insami" ce este natural tacut/intreg si nu poate fi facut vreodata galagie/frimituri?

Recunoasteti cele ce aveti asa cum sunt ele ; fara filtrul autoinchipuirii premeditate a ceea ce va credeti a fi.

( Imaginea/povestea/viziunea in care credeti ca traiti/ ca sunteti,  nu va apartine- este o imagine remanenta ca in desenele animate care va genereaza doar impresia unor miscari desi nu sunt decat poze moarte. Asemenea filmelor care va prezinta eroi care nu exista dar ii credeti/faceti din ei personaje "reale' copiindu-le vorbele/comportamentele. Asta suntem , spectatori -copiatoare, contribuabili inconstienti atunci cand nu coboram in teren sa jucam jocul vietii , al responsabilitatii si angajamentului personal adevarat in existenta proprie)

Formele gand ce trec usor ( prin minte/mine cea pe care ma vreti tacuta/moarta, ) -ca si cand nu ar fi ceva ci nimicuri, sunt sursa tuturor bolilor si distrugerilor , materie mentala facuta/modelata , facaturile dupa modelul vechilor zei ai lipsei de discernamant si dragoste, preotii anticilor antichitatii cunoscute. Intoarcem in substanta pura din care au fost formate acele forme ale gandului dupa vechile modele irationale/monstruoase, eliberandu-ne energia propriului viu din aceste haine/inchisori.

Nu ne inaltam la ceruri! Unde ne-am putea in imensitatea inconjuratoare, inalta ? Nici nu ne prabusim in adancurile intunecate -unde  in imensitatea inconjuratoare?. Pulsam asemenea inimii- din infinit in infinit vin si plec acasa in prezenta/ perceptia mea.  Constiinta se naste, creste, dezvolta si infloreste, iar acest proces il denumim existenta. Putem afirma ca se inalta in corpul nostru sau coboara in el ceva.  Avem corporal repere pentru asta.  Energia campului electromagnetic uman are o miscare circulara de jos in sus si iar inapoi- urca energia/constiinta - coboara domnul/ -legea comportamentului in entitatea umana.

 Cand avem o iluminare/intelegere, nu ne lovim cu mana in frunte , 'Aha!",ca si cum acolo ceva , o sclipire s-a produs? Dupa aceea suntem capabili sa rezolvam orice probelema luminata de sclipirea respectiva ? Sclipirea produce actiunea/comportamentul nostru mental/ fizic si este legea/ conducatorul/domnul  acelui comportament.?  "Cristos se inalta, Domnul coboara" suna un cantec de Craciun; de cate ori s-a inaltat cristos in voi si de cate ori a revenit in lume prin voi ca domni?  (sa fii domn e o intamplare?) Recunoasteti pe  Cristos in voi insiva ca putere/lumina universlala?  Constiinta cristica are un comportament/minte cristica. Este mintea lui cristos in voi sau nu? Daca  nu este, de ce asteptati a doua venire, iubire , -pentru ca Isus Cristosul a fost recunoscut ca Domnul Iubirii??!Nu va veni! Daca este, de ce asteptati, ca a venit deja de nenumarabile ori!!?( raspunsul la aceste intrebari doar domnul le da; acum depinde de domnul  cui)


Orice fac, tot la limbajul si vocabularul crestin ma intorc din moment ce  informatiile respective au fost asa de tare ocultate,  Desi sunt universale, valabile oricarui om, fiintelor  de pe pamant chiar daca nu se considera crestine,  asemenea cum informatiile budismului si altor culturi, sunt la fel de universal valabile tuturor.  Ceea ce este teribila cruzime, este falsificarea informatiilor prin interpretarea lor si punerea in conflict. Ceea ce este universal este accesibil si folositor tuturor-panaceu universal fara exclusivisme puerile, nu poate fi facut proprietate personala sau de grup de Preoti sau, astazi de cei ce doresc a le fura scaunul, "Expertii". Firesc ca legea "timpul este bani" actioneaza si in sfera informatiilor privatizandu-le ca sa stavileasca accesul fiecaruia la propria universalitate, acces care ar demola ierarhiile profitului si profitorilor.

-Acesta este motivul pentru care ma vreti tacuta? Ma vreti tacuta / moarta=inactiva in templul meu?? Nu puteti! Ma vor auzi cei vii si castelele voastre de nisip mental care transforma planeta in nisip la propriu se vor narui ca si cand nu au existat vreaodata, asemenea unui cosmar .

Revenind la 'tacere', "tacut", gandul viu, litera vie cu care scrie creatorul , gandul ca intregime este tacut,  In cultura musulmana (siita sau sunita-nu mai sunt sigur care) exista aceasta informatie a "rugaciunii tacute"    Insa , care este acest gand unic, rugaciune , tacuta? Evident ca fiecare fiinta umana are acest potential- Dumnezeul cel viu,  nu este exclusivist si meschin-
dar fiecare prin recunoastere activeaza potentialul,   nu mai are nevoie sa faca tacere, tacuta ceea ce este tacut in esenta sa, Mintea Unica Universlala. Spiritul continatorului nostru al tuturor in care ne avem viata, existenta si ne pastreaza impreuna. Mintea unica este in meditatie continuua, actioneaza "dupa" meditatie, nu poate avea actiuni premeditate

Acest "Tacut" mai maret intre mareti sigur ca a fost ascuns sub o alta denumire comuna si nebagata de cineva in seamna-cel mai bine ascuns este in ochi, nu-il vede nimeni. Daca este asa, "tacutul" este miscat cu ochii?!!Posibil din moment ce ni se intampla f.f. usor ce nu vrem si foarte greu-mai deloc ce vrem prin actiunile gandite/trecute. Intre "ni se intampla" si "obtinem' este o mare diferenta. Ni se intampla gratis si obtinem pe bani sau prin efort.

"Imensitate iubirea mea, noian de vise, mareata stea"-Am repetat de prea putine ori ideea cum ca doar poetii sunt in stare sa puna in cuvinte ceea ce nu poate fi rostit, iar, limba romana are mareti poeti ai abundentei si prinosului universalului viu. Nu au fost , nu sunt popularizati, nici promovati, ascunsi de mediocritatea mediatizata a pupincuristilor cosmopoliti, de galagioasa propaganda a "Pomului laudat pe sine", lauda care nu miroaase bine dar care, este parfumul la moda , trendy, cu care se dau din abundenta toti mediatizati vremii.

Natural, oamenii sunt in meditatie dupa ce adorm, cand  tac; Activitatea mentala este in starea de vis/meditatie, in magic , in subspatiu, iar activitatea fizica in starea de veghe, in spatiu/materie/matrice, activitatea umana este monada acestor aparent doua stari in fapt nefragmentabile, sincrone, omogene si coezive..
Existenta este vazuta ca "ceea ce ramane dupa ce  ceva a fost". Efectiv pozitia pamantului in universal este mereu alta (se misca dupa soare care se misca si el), este pe o traiectorie toroidala/elicoidala. Mereu in alt loc in uiversal; noi nu-l putem percepe decat unde a fost, in umbra a ceea ce a fost punctual odata.. Ceea ce este actiune vis/ magic putem percepe prin ceea ce ramane dupa ce a fost actiune, ce ramane in urma actiunii inoitoare. Astfel existenta este memorie, dpua ce ceva a fost-actiunea memorata. Din Inteligenta in Memorie, din Memorie in lume; dinlauntru in afara. este sensul innoitor/regenerator ,  "precum in ceruri asa si pre pamant".

Tot procesul  natural al existentei a fost inversat ; ceea ce este dupa credem ca a fost inainte si asta este imposibilitate, umbra nu poate lua locul de drept al faptului umbrit. Reflectarile memoriei ca raspuns automat circumstantelor existentiale nu poat fi inoitoare sau sa rezolve vreo problema umana, ele ne anunta "ce s-a facut" in locul care "suntem" punctual. Putem doar sa luam act constatator si  prin inspiratie, intuitie, initiativa -cei trei mari "I",  sa determinam vindecarea si evolutia expresiva a locului in care ne aflam. Ratiunea spune ca ne aflam intr-un loc pentru a vindeca locul sau al inoi regenerandu-l in conditia armoniei sale originale.
Nu ne aflam undeva sa criticam si condamnam locul, sa fugim de/din el, sa-l distrugem doar pentru ca nu ne convine/place. Suntem unde suntem ca sa "sfintim locul"

Somnul este energie potentiala exprimata in energia cinetica a visului, constienti ca visam in libertatea magiei individuale. De la vise inconstiente ne miscam spre visatul constient fara sa consideram visatul mijlocul nevoilor trecute deja si astfel vom percepe inoirea sau regenerarea naturala a fiintei, actiune care ne apartine de drept creator/divin. In vis nu actionam in campul lui a avea sau al achizitiilot ci, in campul  lui Sunt. In achizitie, campul lui a avea, lucram in starea de veghe tocmai pentru a avea constienta/ vigilenta a ceea ce achizitionam daca mai ramane ceva de achizitionat si nu am descoperit magia totului -"totul este aici". Magia comprima timpul si-i releva adevarata natura unita cu spatiul/locul. Spatiul-timp se releva numai loc/spatiu iar timpul- spatiu se releva doar timp/energie potentiala. In planul timpului si spatiului acestea sunt mijloace nu bariere fiintelor- orice deplasare in spatiu este si o deplasare in timp si viceversa- ceea ce este cel mai departe este cel mai aprfoape si invers. De noi insine suntem cel mai departe pozitionati in constiinta la fel cum viata soarelui este pe pamant nu in soare si este bine asa cum este. Soarele-si priveste potentialul vietiin privind pamantul- mintea privind corpul, corpul privind biosfera planetara- procese ale reflectarilor cocreative ale constiintei perceptiei creatoare. Poated descrierea este greoaie , depasita ca ceea ce a ramas dupa ce ceva a fost insa poetii vor gasi mijloacele dorului de absolut/libertate.

 Taote aceste postari sunt tot la capitolul "de-ai lui pacala".



..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu