21 octombrie 2010

viata in cuplu VII-d

Sa revenim la caile eu-lui, al patrulea pas este conservarea dominatiei sau controlului, proprietatii.
Aici este construita o adevarata fortareata, justiţie, responsabilii de altii, gura lumii este foarte activa, presa de scandal preseaza ca sa ramana cat mai mult timp ascuns adevarul din spatele spectacolului si a vieţilor din cupluri.Toata acesta constructie sociala bazata pe minciuni si complacere in minciuni si aparenţe, in care adevarul mizeriei trăirilor ne-umanului este disimulat, in care toti sufera in taina (ca de la sfanta taina li se trage) si zambesc professional pe strada sau in public, este iluzia existentei si vietii. O constructie informationala, dar informatia nu este vie, viata, iar actorii din aceasta structura informatica sunt clone (nu ma refer la corpul fizic, la cel psihic), nu oameni. Ceva de genul “material didactic” ca sa vedem ce se intampla daca nu suntem oameni vii. Iata de ce spun ca este iluzia existentei sau o existenta iluzorie, pentru ca structurile informatice nu sunt vii, ci programe, calculatoare mentate programate să functioneze dupa o anumita rutină. Acesta performanţa tehnologica de a crea astfel de holospatii educaţionale in care să nu existe nici o diferenta de aspect si forma cu oamenii, daca nu va amintiti ca a-ti creat-o, relizati ca este necesar sa uitati ca sa functioneze educativ, sa vedeti si traiti sensorial ce inseamna sa nu fii om, ce insemna sa tradezi conditia existentiala umana (un fel de vaccin). Este posibil ca unii sa nu mai poată ieşi din sistemul educativ (sunt şi vaccinuri care omoară), au uitat cum se iese si pentru ca s-au complacut prea mult, pentru ei scriu. Clonele vor contesta si se vor revolta la absurditatea celor scrise, dar oamenii isi vor aminti si vor iesi din cusca amintirilor. Raiul insemna o inima plina cu iubire, neclintire in iubire in asa fel incat clonele sa va reflecte. Iadul insemna sa reflectati voi clonele, sa reflectati comportamntul si sa justificati ura si crima astfel.
Concluzie: cine nu cunoaste caile eu-lui (informatia) vor fi încarceraţi în coşciugul aroganţei (suferinţei)! Patru pasi face eu-l, patru ano-timpuri sunt la mijloc. Luati a-minte, adica luati mintea de inceput, nu cea de pe urma. “Cine nu ajunge precum copiii…” Moartea nu vă scoate din sistem, ci doar trezirea, iubirea care in cuplu, dragoste este. Daca faceti din dragoste un scop,”o tinta”, va indepărtaţi de ea. Dragostea este relatia cu orice forma, in orice aspect al existentei. Se regaseste pe sine doar intre un barbat si o femeie, expresia umanului, pentru ca din uman se naşte, izvorăşte. Amintirea dragostei produce cea mai mare suferinţă şi violenţă. Dragostea este o amintire numai cand voi o parasiti, sau respingeti, invocand false responsabilitati si necesitati. Ea nu va părăseste niciodata.

Un comentariu:

  1. Cand dragostea e o amintire ma face sa imi dau seama ca sunt mort. Insa, fiind mort si totodata fiind capabil sa imi dau seama ca sunt mort, inseamna ca sunt viu.

    Cine e mort?
    Uitarea.
    Ce este uitarea?
    A ma uita, in alta parte.
    Ce fac sa nu ma mai uit?
    Ma vad.
    Iar vazand, vad ca ma uitam la cautarea vederii, in viitor.
    Parasim dragostea, cautand-o.
    Ne amintim dragostea, cand ne dam seama ca nu am gasit-o.
    Traim dragostea.. cand vedem ca nu scapam nicicum de ea.

    RăspundețiȘtergere