15 februarie 2019

structura piramidala

Societatea este o structura ierarhica piramidala; este afirmatia unei evidente.
Organizarea piramidala este expresia unei conceptii relevate de simbolistica 1-9-90 in care "1"simbolizeaza generalitatea globala a conceptiei al carei autor si stapan/ proprietar este preotul suprem, seful suprem, conducatorul suprem, etc. Asta releva incercarea gandirii de a copia revelatiile spiritului uman a unui Dumnezeu  sursa , creator unic , stapan/proprietar a tot ce este "Aceea" si se reflecta in organizarea societatii ca structura inchipuita/gandita, rezultatul unei idei despre sinele individualizat , o personificare a ideii de dumnezeu. Rezulta un dumnezeu facut , o copie imaginara a ceea ce Dumnezeu este in univers, prin procesul devenirii si demonstrarii realizarii individuale prin "cucerire" Daca pamantul este al oamenilor de ce trebuie cucerit? Este un subiect tabu si toti cei care-l releva suporta pedeapsa incalcarii legii omerta dupa cum crucificarea Domunului (legii vietii) releva. Dumnezeul adevarului si vietii trebuie alungat din structura conceptuala piramidala pentru ca-i releva falsitatea sau reaua intentie a sursei sale si releva implicit sinarhia creatiei din sursa ordinii ordinei universale .

"9" ar reprezenta reflexiv locotenentii  dumnezeului gandit/facut , mijloacele controlului si dominatiei sale, iar "90" reprezinta slugile si trepadusii care sustin structura prin energia lor aservita acesteia , cei care "se nasc si mor" sau cei care "vin si pleaca" dupa ce au fost consumate resursele existentei lor de catre structura piramidala pentru supravietuirea si intretinerea ei. De aici si reverberatia conceptiei piramidale in teoria reflexiva   prin care "mancarea" devine sursa energetica a structurilor teoretizate ca "lant trofic" spre justificarea ideii . Experienta ideii reflectata in energia planetei tranformandu-ne in mancai sau mancarea altora.  Alimentatia infoenergetica este redusa la "macare" ca element particular al complexitatii alimentatiei ca interactiune si impartasire in reciprocitate. Soldatii nu sunt importanti decat daca sunt dispusi sa moara/ "sa fie mancare" pentru conducatorul lor suprem si ambitiile acestuia si cum nici un om nu are 'dispozitia asta", soldatii sunt programati hipnotic sau artificializati tehnologic

Toate aceste consideratii sunt reprezentari simbolizate ale comportamentului social/colectiv  al structurii piramidale . Ideea se confirma prin experienta ei si experienta confirma ideea. Ideea abstracta se reflecta in miscarea concretului si in consecintele ei. Asta face ca orice idee despre sa fie obiectivata si obiectivul sa o confirme. Cercul acesta al sincronicitatii ideii (zeului) cu corporalitatea ei (obiectivarea) releva forta spiritului uman, libertatea pe care gandul ii confera. Cum foloseste puterea/libertatea sa este alta treaba.

Ce mi-am propus sa exploram este simbolul si puterea semnificatiilor asociate acestuia. Cand vad oameni in fata bisericilor si troitelor, etc,  facand repede si cu smerenie semnul crucii, sau facand matanii de recunostinta pentru orice realizare a dorintelor lor, nu mai am nevoie de alte argumente ale puterii simbolului. Oare aceste matanii ale recunostintei nu semnifica ca multumesc cuiva care le-a dat voie sau le-a permis sa-si implineasca aspiratiile sau dorintele? Ma intreb cui multumesc ca le-a dat voie? Evident sistemului piramidal in care nimic nu se poate "intampla' fara acordul ssupremului sef. Oare astfel facatorul de matanii nu-si valideaza aservirea si apartenenta ? Revelatia 'divinitatii' nu se personifica fara a fi in eroare, inchipuirea ei,  ci este revelatia fratietatii in divin care nu aduce un privilegiu personal ci responsabilitate iar miscarea devenirii de dumnezeu sau efortul imortalizarii persoanei inceteaza.

Revenind la structura piramidala a societatii sau lumii, ea este simbolizata in imagini mentale, lingvistice , etc, corporalizate in statui si edificii care sunt prezentate ca simboluri ale puterii personale a cuiva si "simboluri ale adevarului suprem" necunoscut celor multi sau ignorat de acestia si ca urmare trebuie acceptat fara carctire. Adevarul evident al acestor simbolistici si edificiilor lor este acela ca propaga conservand peste timpuri conceptia care le-a dat nastere; Fluiditatea/efemeritatea  naturala a formelor gandului gandit a generat prin refuzul naturii sale  imortalizarea  in stabilitatea mineralalului. De ce ?

Este simplu de observat si recunoscut ca noi uitam foarte repede teoriile, formulele, "cunostintele teoretice"care nu au legatura cu existenta concreta a simtamintelor si aspiratiile intime. Uitam teoriile savante dar nu uitam sa simtim si aspiram spre implinire existentiala neconditionata, naturala, prin dragoste, pritenie si acord, etc. Cu alte cuvinte fara acord si dragoste nu retinem ceva; nu memoram fara efort ceva si asta releva ca nu retinem teoriile pentru ca nu suntem in acord sau indragostiti de ele ci de fiinte . In situatia asta fara efort si fara constrangerea pedepselor nu sustinem facaturile simbolizarilor de toate felurile. Edificiile monumentale ale corporalizarilor simbolurilor respective insa, fiind in perceptia obiectiva prin  care reprezentam 'realitatea", stau in ochii nostri peste veacuri simbolizand perenitatea  ne sugestioneaza hipnotic a fi "adevarul dorit, cautat, etc" in acea conceptie simbolizata prin edificiile ei

Un alt aspect este cautarea "adevarului" in trecutul istoric Asta ne face sa asociem adevarul- urmelor lasate de activitatile conceptiilor simbolizate si corporalizate. Se spune ca cine nu cunoaste trecutul este condamnat sa-l repete, ceea ce se si intampla la scara globala sub forme diferite ale aceleiasi miscari ale conceptiei trecute; dar mai relevanta este afirmatia prin care "cine cunoaste o falsa instorie/trecut, este condamnat pur si simplu"

Evident, cand nu cunosti trecutul asa cum a fost el, mai devreme sau mai tarziu il vei descoperi, adevarul faptelor iese intotdeauna la "lumina", devenim constienti de ele; dar cand cunosti un trecut mincinos, explorandu-l tot peste minciuna vei da si vei trai in rutina minciunii care este 'condamnarea" . Se mai spune nu fara ratiune ca doar istoria cu "i mic" se repeta, obisnuintele ca manifestarile mintii hipnotice reactive ale unei false identificari, istoria inchipurilor Din moment ce perceptia releva ca nu putem face doua lucruri "la fel", bune sau rele, nu suntem seroxuri si construim roboti. Erorile ce intervin natural in procesul copierii releva asta; nu poti fi altcineva si nici altcineva nu poate fi tu insuti, unicitatea in fiinta. Se mai releva ca dumnezeul facut de gandire prin miscarea mentala a devenirii si demonstratiei puterii acumulate, nu te poate "face " Facerea ca fiinta se relva o inselaciune pentru ca de cate ori reusim sa inselam pe cineva jubilam prin "-L-am facut!  :)"

Dupa aceste consideratii pe tema facerilor si simbolurilor gandite sa recunoastem ca asa numita cunoastere initiatica este cunoasterea facerilor sau conceptiei care a generat prin rutina ei structura ierarhica a lumii/societatii, fara cunosterea directa a facatorului respectiv ascuns sub haina fricilor, sperietorilor  de tot felul, "eu-l gandirii" asa numitul intelect. Argumentul hotarator este chiar paradigma existentei vazuta ca ' gandesc deci exist' din memoria colectiva din care a fost omisa  reverberatia afirmatiei originale complete, omisiunea  lui "dubito", a indoielii.

Indoiala in facerea gandirii este vazuta ca malefica si raufacatoare insa experienta releva ca Indoiala nu dispare in nici o situatie in care ne lamurim sau percepem inteligent o inselaciune in gandirea noastra. Indoiala ca aspect emotional pare o constanta fara de care gandirea nu poate evolua lucrativ sau creativ , constanta de care gandirea stiintifica sau rationala are nevoie. Indoiala genereaza reflexia gandirii in fapte, explorarea edificiilor gandite, eliberarea de povarea lor mineralizanta si inoirea formelor sale  expresive, inoirea, evolutia, miscarea vietii, prospetime . 

Revelatiile fizicii cuantice ale receptivitatii substantelor si dependentei lor structurale de gandirea omului asociata lor, ne responsabilizeaza atitudinea gandirii si ratiunii ei existentiale, evidentiaza Puterea Comunicarii cu substantialitatea , puterea omului care scoate la pensie "puterea informatiei secretizate" condensata in simbolistica piramidelor egiptene si a sfinxului , Corporalizari ale conceptiei preotilor egipteni , este reverberata in simbolistica 'arborelui sefirotic' ca structura piramidala in care constiinta biologica sau naturala a oamenilor era pe treapta cea mai de jos ca hrana a lantului trofic energetic al constiintei fragmentate premeditat ca structura ierarhica in care un 'suprem' troneaza discretionar, arbitrar. Cei care cunosc vor spune ca asa si este , o reflectare rationala a ceea ce omul este ignorand ca ideea apartine subiectivului, abstractului si se reflecta in concret; Carui subiectiv individualizat corporal, personificat,  apartine ideea confirmata prin "asa si este"? Pot aduce argumente nenumarate "ca asa si este" din moment ce ideea s-a reverberat in intreaga structura a constiintei omenesti  fragmentate; cele 8 raiuri si existenta opalului ca raditia  "9"  a constiintei umane, a dominariilor, ierarhiile spirituale superioare, etc; cele 8 structuri substantiale  purtatoare de constienta sau calitati fiinte, cele 40 structuri fara constienta sau lucruri , etc, etc. Cei care au explorat cunosterea ascunsa publicului larg si cei care au produs-o reverberandu-si constienta individualizata prin importanta superoritatii lor peste timp prin schimbarea corpurilor dupa degradare ca pe haine, in marea lor majoritate au profitat folosind-o spre exacerbarea propriilor maretii facute, autoafirmate; Nu si-au asumat responsabilitatea pentru  consecintele manipularii conceptiei lor sau a  istoriei fabricate astfel asemenea unei umbre mosnstruoase cu chip angelic care devoreaza cetatenii planetei prin epuizarea vitalitatii tinerilor in slujba ei. . Desconspirarea este o asumare a responsabilitatii; chiar daca ca persoana sunt ca toti ceilalti victima  sistemului piramidal, slabiciunea nu-mi justifica complicitatea; Sunt in pozitia in  care "mai bine vinovat decat victima" ca statut si atitudine. Recunoscand vinovatia complacerii si aservirii nu mai ma razbun  pentru statut in piramida inchipuirilor. Tendinta si elogiul razbunarii ca " justitie" este mijlocul conservarii sistemului ierarhic piramidal fara autocorectie sau miscare proprie si energie, alta decat a aservitilor conceptiilor lui..

Cand traim in perceptie si nu in gandire, mijlocul si sursa actiunilor sau reactiunilor noastre este pura, nemodelata istoric in vreun fel. Pamantul este continatorul a carui plenitudine si frumusete ne reflecta ca ceea ce suntem asa cum suntem, completi si fermecatori.(vrajitori!?"). Cand traim in gandire nu vedem decat trebuinte si poveri, exigente, dovezi si demonstartii, munca pe mosia sefului suprem. Mosia noastra care este ? Am fost la propriu si la figurat deposedati de ea.!? Trebuie sa o cumparam daca nu au cumparat-o parintii si nu o puteau cumpara sau sa o cumparam fara aprobarea sefului conceptiei financiare piramidale , onorarea exigentelor sale si demonstrarea "meritelor' altele decat cele de fiinta..

In povestea mileniului trei, povestea celor constienti de cunoastere si sursa ei si care nu traiesc in ea ca marionetele sau fantomele in corpuri noi care nu le apartin, stabilitatea evidenta a triunitatilor functionale interrelationate rational si in fidelitatea a ceea ce sunt (sincronicitate cu ele insele), transforma prin devoalare si smulgere din radacina constiintei a conceptiei  constructiei piramidale a societatii Reveni la ceea ce este organizarea functionala sinarhica pe care structura corporala umana o intrupeaza reverberata in comunitati prin diversitate si in lume prin coroborare functionala a resurselor "economic' adica, cu priceperea, chibzuiala si masura minimului efort al bunului simt- economia resurselor reale  Virtualul  "finantelor" simbolizate ca valoare, nascatoare de bule si bulisme ca teoriile complicitatii si complicatiilor  lui Bula, se sparg la cea mai mica atingere a luminii omului.

Ne luptam cu automatismele gandirii reflectate comportamental; nu ne luptam cu " noi insine" , ci cu un program, conceptul parazitar. Fiinta umana nu "are" conflict launtric!.Victoria este prin boicot nu prin lupta., adica prin vigilenta sau atentie , numita "stare de veghe", nu prin visare cu ochii deschisi sau inchipuire ca fuga de responsabilitate. Faptele  redefinesc sau nu, in nici un caz teoria faptelor si justificarilor lor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu