05 aprilie 2010

contemplatie

...o zi in care cineva te iubeste, este o zi foarte,  ...foarte frumoasa...
ziua in care iubesti, este...  un miracol....atemporalitate,...
   dorinta este amintirea acelei zile, nefericirea...
un om care nu iubeste, este un om care doreste.

4 comentarii:

  1. in ziua in care redescoperi iubirea in tine atunci acea zi se transforma in eternitate....si nu mai este azi sau maine..este un continuu acum ...cel mai bun limbaj al iubirii este tacerea..

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Anca,
    ma bucura ca te simt aproape... Ramai in conexiunea acestei "stari", nedefinibila - doar exprimabila... care sprijina si elibereaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. si ce se intampla cu cei ce nu cred in miracole? oare nu pot iubi? ce trist.... Daniela

    RăspundețiȘtergere
  4. Miracolul nu este o credinta ci un fapt real. Ca atare, nu ai nevoie sa crezi in miracole ca sa iubestti, ci sa ti se intample. Nu exista criterii care sa te excluda pe tine, sau pe oricine altcineva. Necazul nostru este ca o confundam cu altceva, iar aceasta confuzie duce la dezamagire.Iubirea nu are cauza. Atasamentul psihologic nu este iubire: "nu pot trai fara tine" este o minciuna,iubirea nu este minciuna.Nu inlocui iubirea cu ce crezi tu ca este iubire si cine stie...!? Cand ii dai voie , vine la tine: "Daca pe mine ma confunzi cu altcineva de ce te intristezi ca nu vin la tine?" "daca ma cauti unde nu sunt, de ce te intristezi ca nu ma gasesti?" cam asa ti-ar spune iubirea daca ar avea gura.Cu drag ,bafta!

    RăspundețiȘtergere