24 aprilie 2020

incheiere

Orice monolog sau conferentiere, dialog, analiza, judecare, explorare, experienta , are o inheiere- o concluzie  asemenea unei picaturi stoarse din strugurii viei.


In lume nu exista magie adevarata; Exista doar Iubire; orice altceva este inselaciune, iluzionism. Iluzionistul moare in secretele inselaciunilor sale. Iubesc cu o iubire infinita; iubirea cu masura este slaba si saraca. Existenta este infinita ca reflexie a infinitului iubirii.

3 comentarii:

  1. "Impartasesc misterele misterelor"

    Gill :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Conform etimologiei, iubire inseamna "placerea simturilor"

    http://www.romania-actualitati.ro/amor_dragoste_iubire-33118

    Oli

    RăspundețiȘtergere
  3. Centrul electro-magnetic denumit “inima” are drept corespondent in trupul fizic glanda denumita “timus”. (https://ro.wikipedia.org/wiki/Chakra)

    In medicina alopata, functia principala a acestei glande este considerata ca fiind asigurarea maturarii celulelor T. (https://ro.wikipedia.org/wiki/Timus)

    Cercetatorii de la Institutul Karolinska şi Spitalul Universitar Karolinska din Suedia arată că multe persoane asimptomatice sau care prezintă simptome uşoare de COVID-19 beneficiază de o aşa-zisă imunitate mediată de celulele T în faţa noului coronavirus, chiar dacă testele lor de anticorpi au furnizat rezultate negative. (https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24147670-coronavirus-suedia-imunitatea-colectiva-este-mai-mare-decat-cea-aratata-testele-pentru-anticorpi.htm)

    RăspundețiȘtergere