24 aprilie 2020

incheiere

Orice monolog sau conferentiere, analiza, judecare, explorare, experienta , are o inheiere- o concluzie  asemenea unei picaturi stoarse din strugurii viei.


In lume nu exista magie adevarata; Singura reala este magia Iubirii-orice altceva este inselaciune, iluzionism.Iluzionistul moare cu secretele inselaciunilor sale.

3 comentarii:

 1. "Impartasesc misterele misterelor"

  Gill :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Conform etimologiei, iubire inseamna "placerea simturilor"

  http://www.romania-actualitati.ro/amor_dragoste_iubire-33118

  Oli

  RăspundețiȘtergere
 3. Centrul electro-magnetic denumit “inima” are drept corespondent in trupul fizic glanda denumita “timus”. (https://ro.wikipedia.org/wiki/Chakra)

  In medicina alopata, functia principala a acestei glande este considerata ca fiind asigurarea maturarii celulelor T. (https://ro.wikipedia.org/wiki/Timus)

  Cercetatorii de la Institutul Karolinska şi Spitalul Universitar Karolinska din Suedia arată că multe persoane asimptomatice sau care prezintă simptome uşoare de COVID-19 beneficiază de o aşa-zisă imunitate mediată de celulele T în faţa noului coronavirus, chiar dacă testele lor de anticorpi au furnizat rezultate negative. (https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24147670-coronavirus-suedia-imunitatea-colectiva-este-mai-mare-decat-cea-aratata-testele-pentru-anticorpi.htm)

  RăspundețiȘtergere