15 ianuarie 2020

problematica libertatii

Cel mai puternic imbold al constiintei umane ca idee,  cea mai puternica aspiratie ca energie?magie, libertatea. 
Cand aspiri energia libertatii infloresti;  expiri putere, frumusete , stiinta si magia claritatii perceptiei inteligente.
Toate aceste manifestari firesti in campul libertatii vin sa ne aminteasca statusul originar al fiintei umane, sinele uman de sine statator.

Este firesc,  daca o individualitate umana (cuanta biologica) nu a trait empatic contactul cu energia libertatii sale primare, sa considere declaratiile mele de mai sus - povesti, sau manipulari in scopuri ascunse. La fel de firesc este pentru cine a avut acest privilegiu al trairii empatice cu energia libertatii, sa considere cele de mai sus, o prea saraca capacitate descriptiva, o incapacitate de exprimare in fata miracolului si frumusetii a ceea ce omul este in originea sa.

Si totusi , nu putem exclude sau ignora statusul actual mental, psihologic si fiziologic, al cetatenilor turmentati de excesiva bautura a comoditatii lui Deagata. Din ce ascunse seminte au crescut aceste licori ale maimultului si lui deagata  care au reusit sa supuna populatia unei intregi planete. Totusi sunt droguri comercializate la liber fara nici o reglementare oficiala ci chiar sustinute de oficiali. De ce le spun droguri? Evident ca sunt droguri  din moment ce creeaza  o impresie  a unei stari si pozitii de superioritate in inchipuire, sau starea hipnotica;  in fapt nu exista   vreun individ uman care primeste ceva dea-gata sau gratis , sau mai mult. Aceste polarizari vin la pachet impreuna; mai multa proprietate cu mai putina liniste sufleteasca si sanatate, mai putina responsabilitate; gratis este cel mai scump pentru ca implica sclavie inconstienta, aservire, subordonare, obligatii morale, iar dea-gata nu exista altceva in afara naturii si trupului fiecaruia, de care, fie vorba intre noi, ne batem joc; Ceea ce credem a fi deagata este doar energia noastra amorfizata sub forma  dorintelor implantate ca "ale noastre"- dupa ce le-am munctit odata mai dam si bani pe dea-gatele. Petul lacomiei comoditatii si deagatului trebuieste  stabilit corect fara a scapa din vedere aspectele energetice ale fiintei umane, sau sanatatea sa.  In aceasta lume intermediata de negustori orice are un adaos sau profit de cel putin 1000%  fata pr.de productie. Acest adaos calculat sau cuantificabil, fizic, in vizibil,  este dublat  in nevazut/ magic de un adaos energetic pe care-l platim inconstienti de exstenta sa. Acest din urma "profit" platit ne transforma in clienti fideli ai negustoriilor de orice fel activitati denumite afaceri , evident inselaciuni destinate celor multi spre fericirea celor putini- incepand cu "familia mea".

In istoria gandirii umane se spune ca ar exista un moment precis in care gandirea devine constienta de ea insasi cand isi spune siesi: "tot ce a fost, ce este si ce va fi , este gandire, -a fost sau va fo gandit".  Cred ca acest moment este "in fata" acestei civiliztii autointitulate de consum, sau ca este asemenea unui nexus care baleiaza doar anumite sectoare din fluxul gandirii. Sau cine stie poate este in trecut dar a fost ratat de cei mai multi.

Sa ne adresam gandirii constiente de sine si sa-o intrebam care este sursa, axioma gandita, paradigma  care a generat si sustine aceasta structurare sociala demolatoare de natura., acest egregor de gandire dusmanoasa la tot ce este viu/biologic, obsedat de artificial, virtual, jucariile efemerului, obsedat de inexistenta prin refuzul acesteia?

Toata structura  societatii gandite,  se evidentiaza ca posibila doar in varianta inconstientei si ignorantei marii majoritati a celulelor ei.  Iata de ce maestri constiintei de-alungul timpurilot cunoscute si necunoscute au fost izolati, martirizati sau eliminati din societatile in care se exprimau. Ce a ramas dupa ce au fost? Invataturile lor rastalmacite si folosite in inresele obscure ale unor manipulatoari sau criminali de constiinte.. Faptele lor sunt dure nu cuvintele mele. Fara recunoastere nu ai ce sa ierti; nerecunoasterea este motiv pentru care avem impresia ca nu exista iertare si cercul suferintelor continua.

Isi aminteste cineva paradigma "creatorului inconstient " pe care a fost construita o structura de gandire argumentativ/ reflexiva care sa explice aceasta lume? In planurile gandirii- "superioare' ca autoapreciere- , aceasta idee si demonstratiile ei gandite stiintific si rational constituie stiinta si filosofie inalta. Intreaga gandire omeneasca este sub imperiul si influenta acestui nor de idei, iar tot ce se "intampla" este explicat in intreaga  mecanica economico financiara, politica , filosofica, laica si religioasa . Desigur nu gandirea e vinovata ci cei care au instrumentat-o asa  constienti fiind de inconstienta celorlalti- cei inconstienti sa produca sa creeze, iar cei constoenti-iluminati- sa profite conservandu-si energiile, puterea personala, viata.
 (energii care intre timp au lancezit si mucegait de atata nefolosire; au ajuns dependente de aplauze, enoriasi, si slugi, dependenti ei isasi de deagata).
Conform acestui egregor din gandire-umbra, minte moarta, etc- este impartita sau separata constiinta pe mai multe straturi, planuri,  in organizare ierarhica, (cu justificarea/premeditarea/scuza nevoii de evolutie si autocorectie_ - in opozitie cu unitatea biosferei si sinarhica ei structurare, reusind sa separe conceptual omul de natura a carei expresie este si sa separe  natura de om a carui fiziologie este. Conceptia separarii omuului de natura este sursa tuturor disfunctiilor psihologiei si fiziologiei umane.
 Conceptia separarii si conflictului ,  razboiului omului cu natura pentru a o supune - seamana cu manifestarea intentiei luciferice a cuceri si stapanai imaparatia lui Dumnezeu, (care ii fusese daruita de fapt- sa cuceresti ce ti-a fost daruit ), este doar unul din efectele usor de perceput ale axiomaticii unui creator inconstient -fara discernamat.  Cred ca aceasta descriere axiomatica - in principal lipsa de discernamant- se potriveste fidel celor care au instrumentat-o, o sustin si profita de pe urma manifestarilor ei gandite astazi.

Pana acum am incercat sa sondez in gandire structuri si argumente memorate in energia pamantului , corporalizate ca structuri si miscari   fidele, sau care oglindeasc simetric, ceea ce este in percetia senzoriala concreta si obiectiva a fiecaruia care doreste sa priveasca miscarile din jurul sau, a ceea ce se patrece in lume.
Daca "tot ce a fost, este, se intampla si se va intampla-este gandire" atunci ce se ntampla are propria gandire reflexiva structurata filosofic si stiintific, religios argumentativ.
      Ideile confirma manifestarile sau experientele si acestea confirma la randul lor ideile respective- este cercul vicios al gandirii care se autoargumenteaza,  se doreste de sine statatoare vrea sa faca ceea ce nu poate - UN creator imuabil, etern si atotputernic -Nu poate pentru ca ceea ce este intreg nu se obtine din fragmentele gandite, Ceea ce este intreg nu poate fi fragmentat, iar ceea ce este fragmentat nu poate fi intregit si atunci,- doereste cu ardoare sa copieze natura artifializand-o ca sa obtina o "inteligenta artificala ' mai puternica ca Fiul lui Dumnezeu. 
 Par copilaresti aceste reflectari cand sunt puse pe hartie; Insa in tacere, in intuneric ascunse de valurile justificarilor par a avea puterea de a misca masele de fiinte ale unei planete intregi,-  pe unele decimandu-le, pe altele imultindu-le,   in final dizarmonia gandirii lor este reflectata in energia pamantului ca distrugere,  autodistrugerea care se "intampla acum".

Inca nu am ajuns la "problematica libertatii" si voi continua in postarea urmatoare

Nu vi se pare ciudat ca omului ii este dat apriori sa fie considerat, sa se considere nestiutor la nastere, incapabil sa se cunoasca? Totusi, nasterea lui este cunoasterea/opera  intregului univers, cunoastere corporalizata ca om, omul este cunoasterea unicului creator inteligent si constient de creatia sa care include invizibilul-misterul nedenumitului, magia sincronicitatii, energia unica, viata.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu