07 mai 2017

anti sistem

Anti-sistem este sistemul.
Sistemul social al competiției implica conflictele lăuntrice. In esență conflictul este auto-distructiv; "o casa in conflict este o casa in demolare". Sistemul social este artificial, o modelare interesata a timpului in conflict cu natura ființelor si planetei.(argumentele afirmației sunt evidente si se condenseaza in termenul de poluare a ecosistemului planetar si social) Sistemul social artificial are caracteristica dinamicii interioare a oricărui alt lucru artificial si anume aceea ca din momentul aparitiei sau manifestarii sale incepe sa se degradeze ceea ce implica eforturi uriașe de întreținere si refacere.Orice mediu artificial  este sub actiunea entropiei, a dezordinii, a uzurii. Asta releva faptul ca ordinea sa funcțională este o disfuncție in raport cu ordinea naturala. Prin comparație mediul natural este de sine stătător; creste , se dezvolta si renaște fără intervenția omului.

Plenitudinea si frumusețea ecosistemului planetar este evidenta fiecăruia. Omul este constrâns sa-si stabilească limitele acțiunilor sale in relație cu ecosistemul planetar prin evidenta faptului ca este singurul mediu propice existentei sale care nu implica efortul sau de întreținere, care nu consuma energia indivizilor care-și poat canaliza activitatea spre domeniul creației, unicul domeniu ce-i aduce mulțumirea si bucuria de a fi.

Co-creație este termenul ce se referă la relația dintre om si ecosistemul planetar sau mediul sau existential care se reflecta in sanatatea si armonia frumuseții corpului uman.Orice disfuncție cauzata mediului natural de activitatea indivizilor se reflecta corporal  anatomofiziologic. Informațiile  disfunctiilor sunt inregistrate de adn si astfel s-au condensat ca pseudoadn care  se exprima corporal. Sănătatea nu este rezultatul eforturilor medicinei sau farmacologiei, nu este nici lipsa bolii, ci reflexia naturala a stării si condiției mediului natural sau ecosistemului planetar. Astfel putem înțelege de ce cu cât efortul medicinei creste,  direct proportional creste si nivelul disfunctiilor ce trebuiesc eradicate .

 Eradicarea nu prin medicina se rezolva,  este doar un efort de intretinere a unei stari care nu este nici sanatate, nici boala ci, o stare conflictuala lăuntrica care in final demolează.(castigi sau pierzi in final tot pierzi)

Cand intelegem ca pentru sanatate trebuie sa refacem mediul planetar primordial in sensul echilibrului si armoniei sale  care se reflecta in proprotiile desavarsite ale tuturor componentelor sale biologice si geologice, in calitatea si puritatea lior, incetam sa mai producem disparitia speciilor de animale si plante, incetam sa mai cultivam inutil suprafete imense doar pentru a transforma masa bio in minerale. In esenta, incetam sa mai mineralizam biologicul planetar peste masura proportiei de aur a factorului de echilibrium universal reflectat planetar in ecosistem.

Acum plangem dupa calitatea aerului si apei ca sa nu mai amintesc alimentatia  mineralizata, dar ignoram ca padurea este plamanul planetar , fabrica de aer curat si mineralizam masa bio a pădurilor pentru  excese industriale ca si cum deliberat producem cancer plămânului planetar.

Toate acestea le stie toata lumea si totusi ignora cu desăvârșire consecintele si cauzele lor; de dragul cui? Daca nu stii e scuzabil, dar cand stii toate astea ce faci in continuare?.

Multi cetateni planetari s-ar trezit din hipnotica suferintelor ambitiilor lor si sunt demonizati sau etichetati ca 'nebuni", 'primitivi", sau... antisistem. Se dovedeste o data in plus daca mai era nevoie ca cei catalogati anti sunt de fapt pro , pentru sistemul viu natural si gestionarea lui rationala, sunt pro-planeta si implicit existenta speciei umane.Planetele care nu sunt iubite mor si asta ar trebui sa ne dea de gandit. Spunem ca iubim natura si mergem duminica sau in concedii in natura, insa restul zilelor lucram la distrugerea ei, la mineralizare; mai grotesc este ca mergem in natura ca sa ducem refularile, naravurile ascunse , nepasarea si sfidarea regulilor asa zisei civilizatii.

Ca un paradox fatal astăzi sunt alegeri in Franta pentru presedentie, dar care presedinte își conduce țara??? Cei de la vedere sunt doar instrumentele celor ascunsi, oricat ar incerca ei sa schimbe directia nu pot pentru ca cei ascunsi sunt cei multi care-i voteaza. Ei voteaza sa ramana la fel sperand ca le vine randul sa profite de pe urma mortii planetei. "Cei putini sunt visul celor multi"

Cei inocenti sustin sistemul fabricantilor sau mineralizarii pentru ca sunt hipnotizati cu binele pe care-l reprezinta, cu maretele promosiuni neonorate vreodata ale progresului si bunastarii tuturor. Cu alte cuvinte daca te supui lor vei avea parte de bunastare daca nu....

Bunastarea este o himera si pentru francezi si oricine altcineva..

Nici un "catindat" la vreo functie nu vorbeste din constiinta si sinceritatea inimii lui, spun ce cred sfătuitorii ca este dorit sa fie auzit- promisiuni iresponsabile. Cei care cunosc nu sunt propusi spre a fi votati si cei care vorbesc sunt facuti sa taca; Mintea facuta tacuta este minte moarta. De aceea minciuna proliferează sperand ca astfel vom pacali moartea mintii  fara sa dam glas inimilor. Dar fara inima suntem morti inainte de a muri in minte, inima ne face vii, nu gandirea descriptiva, comparativa, fragmentata, conceptuala, irationala in premeditarile ei cu care confundam.ceea ce denumim minte sau spirit.Viitorul este nemodelat inca dar sunteti asteptati fiecare de voi insiva SA-L MODELATI CU INIMA.


2 comentarii:

  1. Superb text. Tristă radiografie, însă te incarcă cu o doză suficientă de optimism pentru acțiunea schimbării. Multumesc Vio

    RăspundețiȘtergere
  2. trista radiografie sau radiografia tristetii!

    RăspundețiȘtergere