11 martie 2017

uimire

Greseala este in libertate, nu libertatea in greseala.
Rfelectarea acetei elevari ne conduce spre a intelege ca libertatea sau inteligenta, Domnul, nu sustine greseala ci greseala este sustinuta si reverberata, intretinuta si hranita de noi prin manipularea structurii ei gandite in minte si fapte. "Greseala" (idee asociativa, atitudine, comportament) se hraneste din noi, din energia vitalitatii prin gandul nostru.Ne hranim cu gandul proprii paraziti.

Afirmam ca 'Domnul" nu hraneste greseala , ci "fiul", gandul sau.. "Domnul" sau primul eu ,"legea firii", are semnificatia primordialitatii plenitudinii, completitudinii energetice structurale umane, echilibrata din inceputul existentei sale prin nasterea sau creatia sa, iar in popor este denumit  "suflet nemuritor" sau din afara modalitatilor timpurilor, iar evidenta este relevata de denumirea de "corp al constiintei" sau "avatarul pamantului"., spiritul sau mintea. Energia inteligentei sau Mintea  Constiinta este continatorul prim si ultim, inceputul si sfarsitul iar "corpul fizic primordial" este "launtric" sau fiinta sa  corporala, expresia sa materiala sau obiectiva si de necontestat in vreun plan al perceptiei.

 "Persoana" este  un invelis gandit din consideratii exterioare descriptive vis a vis de adevarul a ceea ce omul este , adevar de nedescris. Gandul nu este "o suma descriptiva" referitoare la ceva ci o intregime

 Persoana traieste "in exterior' si este efemera , un val hipnotic reflexiv al parerilor si impresiilor despre. Noi nu suntem o "parere" nici o impresie hipnotica sugerata. Noi ne confundam cu persoana dar ceea ce denumim persoana sau personaj este invizibil noua, nu se afla in perceptia noastra ci doar intr-o virtualitate a inchipuirilor sau imaginarii sinelui real. Un camp- claie  de emanatii despre noi insine care ne perturba perceptia inteligenta, furand actiunea constienta si inlocuind-o cu dinainteascultarile comparative sau descriptive,  cu reactiile la reactii fara o actiune propriuzisa.

In acesta confuzie identitara avem impresia  lipsei de putere decizionala, predestinare sau destine independente de propria vointa Astfel avem denumiri de genul "Atman" sau "Crist" ca sine al adevarului si denumirea de "falsul sine", sau eu-l mare si eu-l mic, eu-l muritor si cel nemuritor, corp si suflet, etc. Toate sunt consideratii exterioare sau din constiinta inconjuratorului  facute. Daca nu mai interpretam si premeditam realitatea avem sansa de a ne intalni cu ea uimindu-ne

Gandirea comparativa, descriptiva, incapabila de fidelitate in raport cu faptul descris  se detaseaza pe sine de obiectul analizelor si sintezelor sale. Din aceasta ireala detasare -deoarece mintea comparativa si analitica lucreaza chiar  asupra sa modelandu-se conform propriilor interpretari si premeditari-, se naste intreaga iresponsabilitate a judecatilor de nonvaloare, nihilismul si  structurile interese prin violenta exclusivismului si lacomia maimultului. Ex- essere , radacina  cuvantului existenta , releva procesele  din afara lui a fi, sau inchipuite, virtuale, fara suport sau radacina, asemenea unor fantome purtate de vanturile vietii precum frunzele uscate de vaturile toamnei care vor "imbogati" fertilitatea pamantului.

Asemanator, semintele plantelor modificate genetic nu mai pot regenera planta, nu mai germineaza si  "naste" in mediu sau specific. In cazul gandirii "modificarea" se refera la fragmentarea conceptuala si atitudinea separarii  gandirii de propriile actiuni ca si cum nu ar fi pentru sine. Ganditorul se inchipuie separat de propria gandire dar, ganditorul este 'facut" de gandire si nu are existenta separata de acesta; este propria gandire

Ideea de identitate este periculoasa si are aspect atributiv functional doar intr-o structura sociala Astfel ne putem explica durerea izolarii sau instrainarii de mediul social, durere  de care fugim in grămezile de singuri si facem compromisuri de neacceptat pentru a nu fi respinsi.   Daca structura sociala este ierarhic preconceputa,  atunci gradele de importanta a atributelor si  exclusivismul in domeniul atributelor exulta, mintea comparativa si interpretativa care premediteaza ierarhia exulta, exaltarile emotionale genereaza aparitia unei existente exterioare sau in afara sursei primordiale a faptului, un fals eu sau suflet.in care confuziile si conflictele exulta "desartaciunea lumii".

Noi ca fiinte nascute nu avem alta problema decat identificarea cu aceste consideratii exterioare calomnioase. Cand identificarea inceteaza , dialogul interior inceteaza si suntem in contact cu propria fiinta intr-un "spatiu fara limite, nehotaruit, spatiu al libertății si iubirii cu care ne impartasim empatic. Desigur ca perceptia senzoriala nu dispare ci se rafineaza si releva simtaminte si miscarile lor de care nu eram constienti a fi, necunoscute noua, iar  corpul biologic atinge starea cea mai inalta a posibilitatilor sale functionale, starea nasterii sale sau a primordialitatii sale calitative de inceput in exprimare." In afara" ca expresie  se refera la ceea ce este in afara corpului caci inlautru nu exista altceva decat energia inteligentei sursa, expresia noastra  functionala nedescrisa, neconditionata conceptuala in vreun fel, adn-ul tacut si functional, unul cu el insusi si  corpul. Adn este energie si substanta simultan, este insasi corpul, unicul nascut.

Doar simtamantul reflecta aceasta stare biologica desavarsita. Acesta nu poate fi descris. Tot ceea ce putem descrie se gaseste localizat "in afara" si ne distinge formal precum o matrita. Daca matrita gandirii exterioare sau a lumii este diforma, corpul va fi deformat in timp. Matrita originala Dumnezeu nu poate fi afectata de deformarile exteriorului. Vreti un argument? Atunci raspundeti daca va visati deformati in vreun fel? Va visati batrani, copii sau sub alte formalizari temporale conceptuale?.Visul divin creator nu se gaseste in exterior, suntem visul desavarsit al lui "Dumenezeu cel viu" si acesta nu poate fi deformat in vreun fel , nu are opus si nici energie mai mare decat acest vis nu exista care sa permita actiuni  asupra lui.  Omul sau contiinta sa nu este atotcunoscator pentru ca visul creator nu-l cunoaste si nici cum se creiaza nu stie, este necunoscutul functional, adn tacut, nongandire sau fapt real, neinterpretat, etc.

Gresela asocierilor nepotrivite a individului cu cunosterea psihologica interpretativa sau invelisul fantomatic al gandirii comparative, tematoare si iresponsabile, numai in libertate putem face; dupa aceea doar, suntem robii acestei asocieri nepotrivite. (Amintiti-va cat de atenti sunt parintii nostri la anturajul sau asocierea noastra, de instinctul lor vis a vis de pericolele reale si obisnuite ale asocierilor nepotrivite!!!)  Acest "statut asociat", ales in libertatea launtrica este reflectat corporal in modalitati  comportamentale sau ale timpului si  de stari psihologice si fiziologice dintre cele mai neplacute iar cu timpul le abandonam sau murim fata de gandirea lumii sau modalitatile  temporale ale lucrurilor "exterioare" in raport cu propria ordine fiintiala..

 "O lume" nu poate evolua prin sine, are doar un sine inchipuit care premediteaza sau manipuleaza modalitati comportamentale si organizatorice consumate ca experiente, traieste doar ca reverberatie-ecou a amintirilor deja moarte, asa numitele modalitati/ timp.

 Timpul psihologic se releva ca distanta intre dorinta si infaptuirea ei, axa vina/ teama;  (consecintele acestei miscari virtuale a gandirii asupra psihicului, "dau nota" acestei miscari  a gandului). "Vinovat" ca nu si-a indeplinit dorintele si "temator" prin intuitia imposibilitatii implinirii lor, individul sub starea hipnotica a mintii exprima confuzia intregului proces. Nu mai detaliez mijloacele acestei modalitati temporale ale razboiului in toate nivelurile fantomaticei ex-impresii. Lumea poate evolua doar PRIN EVOLUTIA IN PROPRIA SA CONSTIINTA, PRIN  EXPRESIE CORPORALA  DESAVARSITA A INDIVIDULUI UMAN.

Noi incepem cu sfarsitul sau expresia corporala a fiziologiei constiintei. Aceasta nu este "exterioara' ci fiinta launtrica, maretul templu "nefacut de maini omenesti" inlauntrul minunatului edificiu al perceptiei inteligente creatoare. Din launtru in afara si din afara inlauntru-  din afara sau din ecologia desavarsuta a sinelui de sine statator planetar.

Corpul biologic reflecta starea mediului planetar, si degradarea acestuia este sincrona si direct proportionala cu starea corporala. Toti oamenii treziti in constienta functionarii reflexive a perceptiei inteligente se retrag in natura nepervertita de inteventia prostiei care degradeaza  Ignorantul interpreteaza aceasta retragere in natura virgina, cat a mai ramas asa, ca retragere in salbaticie sau primitivism. Este in "norma' sugestiei hipnotice aceasta interpretare; daca am releva ratiunea ei tuturor si am exalta adevarul reflexivei stari corporale si a mediului existentei individuale, atunci toti indivizii care doresc sanatate ar intelge ca fara efort o pot redobandi numai intr-un mediu natural ecologic si uman egologic, nepervertit.

Chiar medicii releva asta cand pozitioneaza sanatoriile recuperatorii in cele mai curate posibil medii naturale "retrase" in raport cu aglomerarile. Miliardarii lumii obsedati de nemurire nu locuiesc nici in orase nici in alt fel de aglomerari disfunctionale. Orasele in timpurile conceptiilor salbatice isi gaseau o ratiune a aglomerarii indivizilor  pentru aparare. Astazi - cand nu mai exista sisteme de aparare in fata tehnologiei aplicate militar ci doar celule blindate din bodigarzi sau agenti tehnologizati-  orasele  privite rational, fara justificari, sunt cele mai nefunctionale, ineficiente, cu randament minim si irational organizate aglomerari.

De ce se 'dezvolta"? Evidenta spune ca permit perpetuarea  SLBATICIEI SI CRUZIMII comportamentale intre "straini", necunoscutii lor locuitori unii altora; Iresponsabilitatea si violenta este justificata. Costul acestei risipe inimaginabile de resuse materiale si umane pentru supravietuirea oraselor este platit de locuitorii lor, dar "imbogatestec" fabricantii de orice si distribuitorii nebuniei lor. Individul in acest mediu consumator si violent se simte slab si neajutorat-cauta asocierea lui altora (gasti, bande, partide, ong, etc.)- asocierea nepotrivita unor grupari sau colective conflictuale, fara comuniune. Tot se vorbeste de echipe si comunitati dar, relevati-va cata comuniune umana exista in samanta lor, dincolo de fatadele sfaraitoare de  mucava si edificiile lor mincinoase.

Ce ii trebuie unei fiinte umane sa strabata aglomerari ca sa mearga ore "la serviciu sau slujba"? Cui foloseste?

Da,  raspunsurile Conditionarii hipnotice subconstiente fac galagie in mintile voastre si nu va lasa inimile sa raspunda.

Dar putem folosi acumularile pentru a ne croi propriile cai in viata,  nu numai pentru a intretine  fatadele necunoscutilor proprietari si patroni ai  oamenilor Ei nu au nici o putere, alta decat cea data de fiecare prin aservire in constiinta.

.Nu stiu sa coase un nasture, nu stiu sa faca o paine si nici macar propria mancare fara o "reteta". Unul imi spunea mirat cand a vazut o brazda cu ceapa ca el credea ca ceapa creste in copaci.

Acesti paraziti dominatori stiu doar sa copieze oamenii fara sa fie, goi de orice continut, umbre sau fantome exploatatoare a trecutlui omenirii, proiectii fantomatice ale mintii hpnotice.

Ei sunt "localizati" de preoti in nevazut, intr-o ierarhie premeditata a dominariilor din ceruri sau gandire. In creatia fizica nu se arata; se ascund si disimuleaza prezenta lor pentru ca stiu ca nici o armata din univers nu-i poate apara in fata furiei oamenilor constienti de actiunea lor.  Se ascund si isi ascund pozitia sub cele mai comune si obisnuite forme si statutie sociale (poate esti chiar tu marele lor preot!?). " Institutiile de forta ale statelor" si persoanele influente politic si decizional sunt instrumentele lor. Observati cum sunt inlocuite instrumentele cand acestea fac greseala de a-si dezvalui actiunile si tintele acestora, Un "acoperit dezvaluit " isi pierde puterea ; toti cei care au devenit Vip-uri sunt deja cei care nu mai au statutul puterii decizionale.

Credulii au impresia ca sefii cunoscuti au puterea de a le solutiona nevoile desi, experientele lor  releva contrariul ei continua sa creada asta. Astfel nevazutii papusari isi mentin statutul. Am sa relev potentialul fiecaruia, ignorat de fiecare- comunicarea telepatica. Este gandirea sugestiva care nu afirma niciodata adevaratele intentii ci le sugereaza ca adevarate si manifeste deja (preotii, expertii, statisticienii, psihologii si parapsihologii, medici si profesorii, agentii si instrumentele lor sugereaza intotdeauna "cum este adevarul" Nu spun niciodata ca acest 'adevar ' este consecinta propriilor actiuni nevazute, sau 'adevarul" pe care-l vor materializat in forme si evenimente, adevarul intentiilor lor si adevarul consecintelor acestora. Daca  fac o "magarie" cel mai simplu este sa dau vina pe rezultatele ei sau pe naivitatea celor care au fost pacaliti de ea. Obiectivarea in actiuni si forme a "magariei" fiind in mediul exterior mie pot juca rolul victimei ca sa starnesc mila si compasiunea sufletelor umane. In spatele acestui "teatru de control" nevazut, jubilez. Ignorantii propriului statut social , sau inchiputii unui statut irelevant in exprimarea lor,  jubileaza pe fata, isi demasca contributia la 'magarii"; se lauda cu ce au ignorand ce sunt, cu pozitia privilegiului ignorand datoriile acestuia, cu aspectul ascuns sub tot felul de pomade si operatii estetice, de eforturi.

Ceea ce facem nu poate inlocui ceea ce suntem si mai devreme sau mai tarziu in ciclurile naturii, valurile facaturilor noastre se dau la o parte si ne vedem in toata uratenia ascunsa. Hainele ascund cea mai frumoasa parte a noastra dar nu ne pot ascunde uratenia.

Tot felul de 'salvatori" si "misonari", "parapsihologi", "vrajitori" si "iluminati"  invadeaza societatea cu ineptiile lor avizi de atentia si respectul nostru, de suprematie, control  si dominatie in subcionstientul colectiv. Nimic nou sub soare , doar rafinamentul manipularilor sugestive sunt formal "noi"!.


Eu ma recunosc in pozitia lui "stan patitul' si "patitul" este lamurit fara sa aiba nevoie de explicatii. Pervertirea invataturilor sacre prin curatenia lor din sursa , a ascuns mesajul lor. Ce sa faca Cristos daca vine a doua oara ? Sa explice ce a spus prima data? Dar explicand  nu ar dovedi lipsa respectului fata de auditoriu "considerandu-l incapabil de intelegere" , sud si orb in inima lui? Este omul surd si orb? Atunci nu ar sugera hipnotic explicatiile lui orbirea si surzenia?

Cristos vine la noi cand noi insine ne intoarcem  din atitudinea aservirii. Recunoastre, iertare si iubire, iata o triada functionala care daca este urmata de constienta ratiunii iubirii de a da nastere la propriu putem edifica calea proprie in viata;

Aceasta ia nastere doar cand indraznim sa punem piciorul cu respect si reponsabilitatea angajamentului individual in necunoscut. Nu este o cale "batuta" , nici dinainte cladita, ci ia nastere sub  fiecare pas indraznit a fi pus in necunoscutul fiecaruia. Necunoscutul este "viitorul" nemodelat inca al speciei umane, nu vi-l poate modela sau fura cineva interesat de asta fara acceptarea fiecaruia. Un pas inainte, apoi  unul inapoi va releva pasul creat de voi insiva; reveniti si mai faceti un pas inainte ; el se releva sub piciorul vostru; ca sa-l cunoasteti recunoscandu-va;  mai faceti un pas inapoi ca sa-l vedeti. Doi pasi inainte si unul inapoi este mersul exploratorului responsabil. Aventurierul care a distrus civilizatiile necunoscute lui, incapabil sa le perceapa maretia, care a distrus ecologia planetara si diversitatea ei fara sa perceapa propria degradare si autodistructie si-a cantat cântecul de lebeda pentru individul trezit din somnul greu hpnotic al gandirii sale,  s-a trezit din autohipnoza

Autohipniza sau inchipuirea este cea mai periculoasa forma a negarii de sine. "Rau" nu exista in samnata a ceea ce suntem dar noi am "facut maleficul", atitudinea si comportamentul care sugereaza hipnotic raul sau dusmanul. Odata "facut' nu-l mai putem ignora; a ignora sau diminua 'maleficul' inseamna al accepta si sustine. Puterea de discriminare a omului diriguita inteligent si ferm poate curati individul si pamantul de deseurile trecutului. Amin!; Aum!Al Laah!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu