31 decembrie 2010

an nou cu oameni noi

In obisnuinta trecerilor  ne uram ca ceea ce incepe sa fie si mai bine de cum este sau a fost.
Mai multi ani fericire bogatie ,etc. Ne uram continuitate si succes. Dar continuitate este prelungirea a ceea ce a fost daca se poate sub forme mai placute si in pozitii cat mai privilegiate in raport cu ceilalti, evident. De aceasta data urarea este ca  anul care vine sa sa fie complet, diferit si nou, cum nu a fost niciodata pentru cineva. Surprizele sa se inlantuie si mirarea la fel.  Tot ce nu v-ati gandit vreodata ca  puteti, sa faceti!. Tot ce vi s-a spus ca nu se poate , sa se poata! Tot ce ati sperat,  sa se implinesca si speranta sa inceteze.! Tot ce sunteti sa aflati si sa va inminunati! Libertatea sa-si dechida portile in fata voastra!Vina si nevoia sa moara! Bunul simt sa va calauzeasca! Inteligenta perceptiei sa va indrume! Toate astea nu au fost vreodata continuitatea anului pentru toti pamantenii, ca atare anul Nou sa fie si voi Noi odata cu el! Va urez ce imi urez! Pace si Iubire fara pauza! .

4 comentarii:

  1. La cat mai multe bucurii ale mirarii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oameni noi cu un an nou!
    La multi ani in omenie si nu in inertie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stravechea insemnatate a innoirii anului..dar ce anume innoieste acest an, daca nu omul? Cine l-a numit an si cine il sarbatoreste la urma urmei?
    Degenerarea afirmatiei a transformat-o intr-o urare de multi ani in inertia aceleiasi imagini despre sine si lume.
    Sa ne uram atunci La multi ani, iar in noul an sa fim un om nou, singurul motiv adevarat pentru a trai mai multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. "Nou", nu este un model, ci o creatie. O creatie nu se naste din cunoasterea vechiului. Mi-ai mangaiat inima cu ultima afirmatie Cristi!

    RăspundețiȘtergere