15 noiembrie 2019

rodia tilianu- psihoterapie fara medicamente

Continuare la "mici secrete-mari remedii"
Nu este necesar sa stim "cum", este suficient  sa observam efectele propriilor interactiuni ." Pentru fiecare suferinta a omului, Dumnezeu a pus in gradina sa o floare !"

-Nu poti suporta constrangerile si, in acelasi timp, nu ai curajul sa parasesti contextul mediului care le genereaza? Bioinfoenergia Prunelor are calitatea compensarilor energetice spre echilibrare , spre revenirea la echilibrul fundamental bioenergetic .
-Nu iti cunosti rolul in familie si nu te poti intelege cu fratii, surorile?  Afinele intaresc sistemul imunitar energetic/mental.
-Te consideri victima pacalelilor celor din jur pe care-i respingi dar, le ceri atentia in acelasi timp?. Dovleacul ca infoenergie bio compenseaza si echilibreaza campul atitudinii.
-Esti mereu in criza de timp? Dulceata Strugurilor te aduce in prezenta ca samanta a timpului.
-Simti ca mereu pierzi in viata si nici nu te intereseaza comportamentul tau fata de cei din jur? Perele pot fi remediul disfunctiei psihologice.
-Simti un conflict intre preocuparile materiale si aspiratiile spirituale? Imbogateste alimenmtaia cu Mere.
-Nu se mai sfarsesc certurile in cuplu? Maslinele au efect terapeutic de clarificare , calmare si pacificare a relatiilor.
-Te simti nelinistit in cautarea raspunsurilor esentiale, dominat de incertitudini? In forma si structura Bananelor sunt bioenergii compensatoare si poti stabili reperele si directiile tale. 
-Simti ca ti-a scazut popularitatea si vrei sa o recuceresti? Remediul compensarii psohoenergetice poate fi luat din Portocale.
-Te nelinisteste ca nu stii daca ai dreptate sau daca gresesti? Foloseste mai mult lamaia.
-Suferi de lipsa contactelor umane din excesiva rationalitate? Smochinele.
-Suferi de complexul celui care le stie pe toate? Curmalele pot aduce optimism.
-Traiesti la marginea societatii fugind de rautatea lumii? Castanele pot declansa psihologic un remediu.
-Gelozia mamei te indeparteaza de cei din jur? Manacati impreuna Alune
-Lipsa de perspectiva a vietii te impiedica sa relatii de durata, ai adoptat deviza traieste-ti clipa" ascunzandu-ti instabilitatea? Sezonul Spanacului intareste nu  numai muschii fizici ci si pe cei psihologici.
-Ai ramas inchis in sine in urma unei depresii afective? Cauta bioremediul in Rosii,  rosii si galbene :)
-Esti dezechilibrat emotional? Culege din gradina un Castravete
-Iti reprimi sentimentele si traiesti retras? Freaca-ti "ridichea' cu o Ridiche.
-Te simti deturnat de scopul adevarat in viata si manipulat?  Mai multa Salata verde nu-ti strica in alimentatie.
-Traiesti intr-o lume care nu corespunde idealului tau? Un Ardei iute iti accelereaza gandirea.

Evident ca se pot face speculatii si glume rautacioase sau nu pe tematica asta; este comoditatea facilului- ironia, in fata  adevaratului  umor divin. Nu voi povesti experienta personala ca explorare a energiilor, luminilor  din alimenmte care din gura merg exact la organul lor intarind sau compensand pierderi energetice. Nici nu doresc sa conving pe cineva , nici nu caut adepti a cine stie ce alta ideologie; insa evidentele cu care doar cei sensibili si prezenti in clipa intensitatii existentei lor  se pot intalni,  cer recunoastere.

Pe de alta parte toate aceste suferinte psihologice, dragii mei, nu ocoleste pe niciunul dintre noi; fac parte din cunoasterea psihologica care nu este ' a mea" , 'a ta" sau 'a cuiva" dar, care ne domina si controleaza reactiile si pe care aparam si hranim ca "eu". Nu aduc nici argumentul faptului ca de cate ori ne gasim intr-o "groapa psihologica", mancam mai mult fara sa gasim satisfactie pentru ca nu alegem alimentul potrivit ci reclama subliminal insurubata a unei nevoi comerciale. 
Sigur ca alimentele au fost pervertite chimic si psihologic de lacomie si s-ar impune cultivarea proprie , insa cand avem un rucsac greu incarcat cu pietre, chiar daca il tinem in fata, dam afara mai intai bolovanii si apoi pietricele.

 Psihoterapia nu implica obligativitatea unui psiholog ca nu acesta ne-a produs dereglarile, risipirile energetice si,  nu le poate remedia- doar cine produce ceva poate si desface cunoscand ce si cum a produs- sunteti o vibratie unica  neasemanatoare celei a terapeutului psihologic iar indicatiile lui nu puteti retine prea mult timp fara efort;  ori tocmai efortul a produs disfunctia psihologica cu care ne autoindentificam.. Sunteti dragii mei, proprii psihoterapeuti cand va marturisiti voua insiva si recirculati energiile proprii reprimate, mai ales daca o faceti in scris si de apoi, ardeti foile pe care ati scris asemenea  uscaturilor de peste iarna ca sa lasati liber si proaspat pamantul  noilor vlastari ce vor sa vina in existenta.

Nu aduc argumentele strabunilor care "vedeau" si asociau "luminile" catalogand zodiace florale, arboricole, planetare si stelare,  comportamentului psihologic circumstantial al indivizilor . 
Indrazniti ca sa descoperiti ceea ce a fost acoperit de ura si teama. "caile Domnului (tu)  sunt nebanuite"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu