04 octombrie 2019

evenimentul pasarea phoenix

Continuitatea se rezuma la rutina; a continua acelasi lucru sau aceeasi miscare, conformitatea.


Iubirea nu este interesata de conformitate, incalca toate regulile contuitatilor eliberand constiintele prin adevarul a ceea ce este si este unica miscare creativa, evolutiva.

Evolutia implica discontinutatea, incetarea cautarii, un interval de transformare-apocalisa. Un interval de trecere de la un nivel la altul de energie,  omogenitate , coeziune, ordine  organizata  a structurarii formale si dinamicii launtrice a unui sistem aflat in evolutie; un interval al unei altfel de actiuni, impropriu  denumita nonactiune. In acest interval structurarile trecute ale sistemului se destrama pentru a ingloba  energii noi si are drept rezultat un nou sistem omogen si coezuv de elemente congruente, un sistem de sine statator superior organizat. Dinamica launtrica a sistemului reprezinta viata sistemului.

Fara iubire nu ar exista viata afectiva sau viata launtrica a individualitatii umane, nu ar exista fiinta, evolutie vazuta ca miscare mereu inoitoare, regeneratoare, renascatoare.

In intervalul discontinuitatii , formele si miscarile inceteaza a mai fi percepute de observator. Cautarea (framantarea intelectului) inceteaza si observatorul intra in campul maret al tacerii launtrice," in substantialitatea Iubirii" din care o noua si neasemanatoare cunoasterii miscare se naste; O miscare "pe verticala" uniunii timpului si spatiului spre '"Focul launtric" care arde intreaga conceptie a lumii care reprezenta cunoasterea observatorului.
 Din cenusa vechiului renaste noul.

Tatal meu carele esti pretutindeni si contii totul. Eu Sunt  afiul creatiei tale desavarsit in spiritul tau unic care recunoaste desavarsirea creatiei tale. Noi suntem fii si ficele tale reuniti aici pentru a celebra gloria creatiei tale, existenta, iubirea si armonia, a celebra maretia visului celui dintai care a umplut cerul de stele si pamantul de fiinte, a celebra maretia Uniunii  Cerurilor cu Pamantul a carei expresie vie suntem.

Ma inalt in marea ta liniste , in lumina ta nereflectata ca sa concentrezi atentia energiei tale asupra acestui loc-timp denumit Calea Lactee, Sistem Solar, Tera, Europa, Romania, Zarand, Ribicioara, Tilianu, Ana, Maria, Rodica, Rodia si sa fii Prezenta  celebrarii maretiei creatiei tale, a renasteri din cenusa falsului a ficei, sorei, mamei, intr-un cuvant renasterea femeii in expresia celei mai inalte, imaculate sublime  conceptii divine, aspiratia intima a Rodiei pe care slujeste , exprima si promoveaza ca un adevarat mistic.

Prin puterea noastra de a simboliza si da semnificatie evenimentelor din creatie plantam acest copac al vietii de sine statatoare care sa-i fie reper si adresa in imensitate ficei tale renascute Rodia. Multumim celor prezenti in iubire, vazutilor si nevazutilor, cunoscutilor si necunoscutilor, Amin

Un comentariu: