26 martie 2019

iubirea ce sufera masura

Iubeste infinit de mult,
iubirea ce sufera masura e slaba, suferinta   Iubirea invaluie intreaga creatie. Este o perceptie reflectata corporal ca simtamantul care nu contesta plenitudinea ci o  sustine . Se vorbeste despre iubirea neconditionata insa conditionarea nu este in campul sau ca energie/ simtamant. Iubirea nu pune conditii, nu are exigente sau nevoi, nu cere demonstratii.

Dorul ca regresie emotionala este magnetismul iubirii. Dorul este chemarea iubirii. Iubirea sau viata nu este aici si nici acolo, este  peste tot. Asta o face greu de gasit! Iubirea nu se cauta, nu se asteapta, nu se cereseste. In iubire corpul nostru este desvarsit. Eliberat gandul din stanca conceptiilor potrivnice este si sunt iubire.

 Radiatia corpurilor in univers le dezvaluie natura . Corpurile nu trebuiesc disecate sau desfacute pentru a le explora natura si componenta.. Cunoasterea prin intruziune violenta este distructiva. Instrumentarile unei astfel de cunoasteri sunt in campul entropiei, se uzeaza; instabile, efemere, necesita intretinere continua si alimentare pe cand, cunoasterea universalului este de sine statatoare, are energie proprie denumita viata elementului sau corpului iar transformarile launtrice energii-substante in cicluri de preponderente structurale genereaza calitatea perenitatii lor.
Energia inteligentei nu se pierde si dinamica ei este corporalizarea. Radiatia corpului este "darul vietii sale" intregului univers. Substatele/ corpurile prin relativa lor stabilitate sunt memoria , informatia  condensata a vietii inteligente.

Corpul nostru este memoria noastra condensata ca adn; corpul nostru este adn-eu.; nu exista parte in care sa nu-l gasim - adn,  intregul din intreg . Este informatie comprimata pe mai multe nivele din care cel mai profund este simtamantul- cunoastere directa a radiatiilor . Omul nu este vazut ca energie/ inteligenta, memorie  si radiatie ascuns sub noianul de consideratii despre sine sau asa numita cunoastere psihologica, ascuns sub noianul de informatii obtinute prin intruziune violenta in plenitudinea existentei sale corporalizate. Abordand explorarea prin separarea corpului de stiinta/inteligenta si memorie/ informatie avem impresia ca il putem carpi asemenea unei masinarii sau , daca nu avem aceasta impresie, ne facem ca il putem  repara din diferite meschine interese pecuniare sau in interesul 'stiintei" care, asemanator  unui raboi cu ignoranta, necesita victime colaterale, sacrificii zeilor stiintei intruzive.

Juramantul medicilor este initial un juramant de credinta al unui om care invoca puterea de a nu face rau si-si limita actiunea la certitudinea binelui. Mancarea este o intruziune care are efecte;  informatii/memorii congruente sau incongruente informatiei/memoriei corpului  Hypocrate indruma ca "alimentele sa va fie medicament si medicamentele alimente" Probabil  vom ajunge, interpretand asta in folosul industriei,  sa mancam medicamente de sinteza dimineata la pranz si seara. Diferenta dintre alimentele din natura nepervertita in starea lor nemodificata este ca acestea au o radiatie proprie foarte complexa si o structura ordonata care este in congruenta cu preponderenta radiatiei  umane si structura corpului. Structurile corporale considerate vii sunt foarte dinamice si se manifesta ca regenerare celulara accelerata functie de nivelul si ordinea energiei lor. Asta explica degradarea  alimentelor din natura cand sunt  separate de relatiile lor si radiatia  mediului natural , "cu ceva mai mare", a carei expresie sunt.

Corpul uman se degradeaza cand este scos din relatiile sale naturale cu acel ceva mai mare care este natura insasi. Izolat hipnotic de legatura cu pamantul corpul se comporta ca un mecanism, necesita intretinere si alimentare; Este acel " mort dinainte de a muri", devine lacom incercand sa compenseze lipsa legaturii cu acel ceva mai mare decat el. Degradarea psihologica se amplifica pana renunta la existenta. Mintea sau inteligenta  lui " a fost convinsa" ca este muritoare, ca se degradeaza natural cu trecerea timpului -nu din modalitatea acceptata drept comportament , etc, asa cum spun altii ca este.  Cunoasterea obtinuta prin intruziune este un " medic legist" -constata moartea si cauta explicatii. La ce foloseste celor vii? Poate la razbunare in caz de crima.

Explorand in profunzimea simtamintelor, nu se putea ajunge la aceste consecinte ale evidentelor fara separarea omului de inteligenta/ratiunea iubirii , simtamantul libertatii sale.  Infinita iubire nu poate fi controlata prin sugestia controlului vieti, muritorului si nemuritorului , devenirii, prin sugestia igorantei si neputintei , conditionarii existentei si demonstrarii ei Toate acestea sunt nascute din  sugestia negativa a Nevoii -cea mai mare iluzie a constiintei din care se nasc toate celelalte nevoi psihologice , exigente si trebuinte, demonstratii care puse in fata iubirii ne izoleaza de iubire asa cum este ea. Unii afirma ca nu exista iubire, ca dragostea e o chestiune a feromonilor (atunci bine ca feromonii pot ceea ce omul isi contesta a putea-  :) !) Este firesc sa afirme asta cand perceptia lor este incompleta sau modelata de idei despre; nu au cunoasterea directa a ceea ce este. Daca le dau dreptate, atunci avem toate motivele din univers sa o recreem, sa o  renastem eliberand memoria de toate consideratiile despre si incetand programul dialogului interiror AL NEVOII SI CAUTARII DE NEVOI. Formele gandului boala sunt boala mintii si o minte bolnava prin asocierea identitara cu aceste forme gand se manifesta corporal ca boala. Eradicarea bolii reflectate in constiinta este implicit o chestiune identitara (credinta-necredinta), o asociere nepotrivita cu ideea care nu ne reprezinta asa cum suntem - desavarsiti/completi- de sine statatori in sinele planetar. "Eu Sunt  calea" (Isus)- desconspira calea de urmat raspunzand la "cine sunt?" in orice circumstante , raspunsul faptelor nu vorbelor.

Iubirea ne-a nascut  si este demn sa-i intoarcem favorul renascand-o. M-ai nascut sa te renasc, altfel imi pierd orice respect de mine, libertatea si dorul nesfarsit ma copleseste- dorul de mine insumi.

Putem sa-i spunem cum vrem: iubire,  viata, dumnezeu, inteligenta, libertate -toate denumirile aspiratiilor celor mai profunde. Nu are importanta denumirea, fiecare are propria denumire, important este ca exista aceasta radiatie "Eu Sunt"- "tacut" si este radiatia energiei/ inteligentei/constiintei omului sau omenirii, nucleul infinit de mic al infinitului cel mare, cel dintai si de pe urma , "steaua de miez" din care toate sunt create, recreate , sustinute in existenta si caruia ii dam expresie prin gand evoluand in constiinta si stiinta prin experimentarea exprimarilor. Experienta este una cu experimentatorul.

Este usor sa spui "poezie fara versuri", nu este o nevoie a crede, credinta fara inteligenta perceptiei este superstitie si nebunie. Exploreaza profunzimea simtamintelor si aspiratiilor proprii- nimeni nu poate fi eu si nici eu nu pot fi altul,  chiar daca reflectarea inconstienta a reactiilor la mine sau tine si hotii de vise si aspiratii inabusite se straduiesc sa ne inchida in oglindirea lor.. Fie ca valul hipnotic sa se ridice de pe ochii iubirii tale.

2 comentarii: