30 decembrie 2017

"mortii cu mortii ,vii cu vii"

Lipsa interactiunilor eu-lui,
intelectului, creierului, imi releva modalitatile risipirii, "fiul risipitor". Interactiunea constienta conduce la o atitudine in relatii care seamana evident cu o concentrare a propriei energii. Posibilitatea interactiunii este asemanatoare unei miscari de conentrarea energiei, amplificarea ei implicita . Astfel pot spune ca percep interactiunea ca "o concentrare a energiei' care face posibila relatia si inaoirea expresiilor circumstantiale in care facaturile ca elemente componente in acest sistem de o dinamica incalculabila se regenereaza primind energie, energia sistemului creste si se reverbereaza in cresterea nivelului de energie a fiecarui element . Interactiunea genereaza sisteme amplificatoare de energie.

Dragostea este o expresie a interactiunii si amplificarea energiilor vitalitatii indragostitilor este evidenta. Insa intelepciunea releva  ca  amplificarea energetica in exces sau intr-un ritm accelerat  conduce la disiparea sistemului  deoarece elementele sale nu pot ingloba mai multa energie, sau intr-un ritm prea accelerat, decat  cea care le genereaza ca miscare formativa. O amplificare excesiva conduce la arderea componentelor sistemului de amplificare si interactiune. La nivel psihologic "pierderea dragostei" este consecinta lacomiei de placere care este reflexia corporala a amplificarii energetice. Decenta  este relevata ca esenta a interactiunilor- masura de aur din tot ce este. Disiparea unei structuri a sistemului de interactiune, nu conduce neaparat la distrugerea elementelor sale ci la o sublimare si reformare pe alte nivele de energie a elementelor care, vor interactiona intr-un nou sistem cu alt nivel energetic initial si care urmeaza a fi amplificat. Sistemele vii se structureaza prin rezonanta lor si rezonanta este un nivel energetic initial care intra prin interactiune adica in miscarea amplificarii sale . Decenta si masura oricarei amplificari energetice conduce la mentinerea acelui sistem de interactiuni, sau excesele amplificarii la destramarea lor.

 Este considerata paranormala experienta unei arderi din interior  care conduce la starea de scrum a corpului respectiv, dar stiinta directa si instrumentala releva natura si posibilitatea. Batranetea insasi ca forma expresiva este rezultatul unei arderi dinlauntru generata de obsesia maimultului placerii care conduce la destramarea relatiilor si interactiunilor, reluarea lor sub alte forme si elemente componente dar cu aceeasi obsesie a placerii care in final  isi reteaza posibilitatea , dar obsesia ramane.  Batranetea este o ardere graduala prin aceeasi rutina, adica prin lipsa interactiunii ca actiune si constienta miscarii si masurii sale armonice. Ne imbatranim unii pe altii cu rapiditate folosindu-ne pentru satisfacerea placerilor psihologice  si corporale, filosofice sau dogmatice, fara simtul masurii sau decenta. Constienta inteligentei  interactiunii (nu personala) poate conduce elegant procesul amplificarilor si cu rabdarea necesara ca ritmul amplificarii energiei indivizilor sa fie sincron cu capacitatea lor de absorbtie sau corporalizare  fara sa o depaseasca. Cand este corporalizata amplificarea energetica, corpul uman se transforma in structurile sale intime si este capabil de o noua amplificare energetica pe care sa o gestioneze inteligent daruind-o, iar radiatia sa se intensifica pana la curatarea  zidurilor din memorii si perceptii, din adn si constiinta.

Sexul este cea mai inalta arta si maiestrie a viului, sublimarea interactiunii in creatie .  Dincolo de amestecul intelectului constient, in sex- natura face gandirea de ras . Si tocmai acest domeniu al interactiunii este pervertit si ingradit, plin de indicatii pretioase fara nici o valoare, exaltat psihic si constituie cel mai grav afectat domeniu existential. "Radacina-ceackra" este atacata si mancata. Religiile crestine  promoveaza reprimarea sau ingradirea procerativa,  orientalii exalta performantele, libertinajul sexual este lovitura de gratie data oricarei sublimari a interactiunilor vietii Este o zicala populara care afirma ca daca prostia ar durea , intreaga lume ar urla de durere. Nu este elegant sa urlii, nu da bine pe ecran, trebuie disimulata durerea si mimata fericirea sau macar realizarea. Ceea ce eu percep in intregul comportament social este profundul complex al neimplinirilor sezuale disimulat in tot felul, lauda cu performantele inchipuite sau rusinea si disimularea subiectului pe tema respectiva, obsesia formelor corporale considerate sexoase folosite in reclame tocmai pentru puterea magnetica pe care o au asupra complexatilor, pornografia, etc, etc. Nu exista eveniment economic, sportiv sau politic la care sa lipseasca " hostese sexoase".Complexul psihologic sexual este sursa celei mai profitabile afaceri

 Magnetismul formei desavarsite, primordiale a tineretii corpului uman este evident si nu ne atrage decat ce ne lipseste pentru ca de ce avem ne-am plictisit de mult. Din fericire dragostea si interactiunea impuls nu pot fi cumparate, nu tine de varsta si nici de exigente, nici de sistemul amplificarii, sexual sau nu. Interactiunea este procesul universal din orice circumstante, proces de amplificare si concentrare a energiei. Nici o fiinta umana indiferent de starea sa nu se poate plange ca nu poate interactiona, in primul rand cu sine insusi. Amplificarea propriei energii se reflecta in starile psihologice si corporale si putem explora relatiile si circumstantele in care aceste stari evolueaza spre acord deplin. Experienta mi-a relevat ca atunci cand nu simtim corpul ca stare , acesta are cea mai inata expresie a sa si nu era " la tinerete" neaparat experienta. Este o stare noua in acord deplin cu intregimea sa functionala. Daca tot cautam mijlocul sau centrul, originea sau esentele, putem considera tineretea ca centru al intregii noastre existente corporale.  Corpul evolueaza pana la tinerete dupa care da inapoi, involueaza ca expresie formala. Tinerii nu-si simt corpul si se simt liberi corporal, dar modelele de frumusete care releva lipsa bunului gust individual, intelectul fabricat, nu este multumit de infatisarea sa. Corpul este tanar dar intelectul e hoasca batrana care suge din el exploatandu-i potentialul sau se razbuna conducandu-l eronat ca sa nu fie singurul pacalit frustrat. Ii spuneam unui tanar prieten -tineretea este asemenea unui miliard de euro; dar are o ratiune existenta ei asemenea miliardului . Cu miliardul tineretii trebuie sa-ti construiesti un palat dar daca il cheltui pe centura (este baiat), prin aventuri si excitatii xtreem, surogatele perversiunilor  sexuale, daca il droghezi sau imbeti, exploatezi pentru si numai pentru palacere si arbitrarul dorintelor nemultumirii, atunci vei ajunge la un moment dat homles si vei dori sa-ti construiesti o casa dar nu vei mai putea decat sa-ti cumperi cel mult o garsoniera confort patru, sau sa inchiriezi o mansarda mucegaita. Tineretea este efectul interactiunii vii sau edificiul ei, dar are o ratiune a existentei sale care nu este consumul sau exploatarea ei dupa modele comportamentale atavice si moarte de mult spre a fi reinviate. (metempsihoza, psihoconceptia, teleconceptia, etc, sunt cateva studii care releva afirmatia anterioara- mortii sunt facatorii modalitatilor lumii ca mijloc de supravietuire si reinviere) "Mortii cu mortii si vii cu vii" este afirmarea distinctiei necesare in existenta
Modalitatea lumii nu este un sistem de interactiune sau amplificare energetica, este sistem de consum energetic, fie planetar ca resurse materiale, fie individual ca vitalitate. Noi nu suntem din lumea asta!?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu