01 aprilie 2013

a colabora cu astrograma 5


S-a asezat, fara sa fie prin vointa, un weekend al “subiectului”. Daca v-a fost dor de el (sau de mine… J ) poate fi un semn bun… daca nu… asta e… Mergem mai departe? Haideti!

Ne reintoarcem la astrolog, suntem acolo, si avem, asa cum o numiseram “cartea tehnica”, deja pregatita pentru a fi citita. Mare atentie!!! Aici ma adresez in principal acelora care cocheteaza cu astrologia, niciodata, dar NICIODATA!, nu incepem sa cautam prin definitiile cartilor ca sa ne autointerpretam astrograma! Nu o spun gratuit, nu o subliniez degeaba. Daca vreti detalii despre de ce asta?, vi le dau (doar sa o exprimati). In egala masura, daca cei ce incep frumosul demers al frazei si gramaticii astrologiei, vor sa inceapa “interpretarea” astrogramelor, sa nu a faca nici in povestea celor apropiati (in relatie cu care exista o “legatura emotionala”). Pana cand inima nu ne este deplin curata si mintea nu ne este deplin in linistea bucuriei de a rosti prin verbul faptei, si mai ales in armonia legilor universale, ar fi ca si cum am intra cu bocancii,  plini de toate mizeriile, in locurile cele mai curate, ca si cum am juca baba oarba prin sufletul celor dragi. Este de preferat ca primele 100 de astrograme interpretate sa fie ale unor evenimente trecute deja… In modul acesta, se poate deprinde, cu rabdare, regula gramaticala in fraza astrologica, a cauzei si efectului, fara a da peste cap oameni si evenimente… Este o mare si responsabila asumare, aceea de a-ti da cu parerea…
Am fost oare clara??? Daca ceea ce s-a rostit mai sus nu este bine inteles si mai ales respectat, se ajunge la a ingrosa randurile celor ce amplifica exponential indepartarea de pragmatismul astrologiei si mai ales a face ca din ce in ce mai mult, “astrologia” sa mearga in zona superficiala a afacerilor ce vand sau se vand bine si ramane atat.
Dar haide sa ne intoarcem, suntem impreuna cu un ASTROLOG si nu cu vreun impostor.
(cineva cine a citit despre dinti, foarte, foarte-foarte mult, nu ar prea avea dreptul sa iti scoata o masea… doar daca el o recunoaste, cel mult, daca te doare tare maseaua, iti asumi o asemenea rezolvare dar este prin decizie proprie, stiind ca aceea este situatia, asumandu-ti si consecintele)
Spuneam in pasul anterior: “Acest desen, cuprinde , arata, exprima, toate (toate cate iti sunt necesare acum, la aceasta intalnire), aspectele energetice personale.
Nimic mai adevarat. Cuprinzand aspectele dinamice cele mai la indemana: pozitia Soarelui, pozitia Lunii… a tuturor celorlalte planete, cu care ca vrem sau nu, ca stim sau nu, ca ne place sau nu, noi relationam direct si dinamic in intregul nostru traseu terestru si nu numai, Ascendentul si Descendentul (ca potentiale clar exprimate ale vointei personale si bagajului cu care mergem dinspre un loc spre alt loc in evolutia-constiinta-cresterea personala)… si nu mai enumar, iata ca dintr-o data AFLAM foarte-foarte multe informatii noi (dar adevarate, reale, cinstite, corecte – chiar daca par ciudate la prima vedere) in ceea ce ne priveste. Ce facem cu ele??? Multe, ne vor adduce confirmari (atentie la justificarea cu aceste daturi…), multe ne contrariaza, multe le negam si cele mai multe le ignoram, ca si cum nu ar face parte din “indicatiile tehnice” ale bunului nostru mers  prin lume (povestea, adevarul personal).
Mai facem un pas si maine… rodia 

2 comentarii:

  1. "Este o mare si responsabila asumare, aceea de a-ti da cu parerea…"

    RăspundețiȘtergere
  2. parerea, opinia, credinta sunt limitele cunoasterii; dincolo de ele este responsabilitatea

    RăspundețiȘtergere