14 mai 2010

femeia este eternul din omenire manifestat ca sprijin si tovaras

Umanul este Dumnezeu, divinitatea (creativitatea) din fiecare femeie si barbat. Cand Umanul, ceea ce a alaturat, unit, masculinul de feminin, barbatul de femeie, isi trimite adevarata chemare,...
...atunci trupul femeii este pregatit pentru conceptia divina, sa dea nastere copilului universului prin conceptia imaculata. Acest trup este conceput si proiectat in forma pentru femeie, cu mult inainte ca lumea sa apara in forma.
Conditia primara inca nu a vorbit; este cu mult inainte ca acest pamant sa prinda forma, sa ia aceasta orbita si sa atraga ceea ce ii apartine.
Este proiectia primei fiinte umane, cu deplina putere asupra oricaror forte care au legat atomii din nebuloasa pamantului, intr-un corp. Puctul focal al intregii creatii este, asa cum a fost intotdeauna, EU SUNT,
Cum s-a ajuns la situatia perceputa in lume? Dorinta si lacomia ei, mai multul, este ceea ce fragmenteaza gandirea, iar gandirea fragmentata, rupta in doua de ce vrem si ce nu vrem, etc., este o casa in demolare, in distrugere. Aceasta este iluzia la care fac referire toti oamenii: fragmentarea gandirii; spun asta pentru ca pe ceilalti care sustin si argumenteaza fragmentarea ( l-i s-a transmis, etc,) ii percep ca pe umbre ale oamenilor, fantomele din visele urate ale noptilor constiintei si urii, proiectii in forma sau nu ale reactiilor, reactii la viata, la uman , la armonia si existenta oamenilor in conditia lor primara. Nu poti sa te lupti cu iluziile fara sa le intaresti. Este mult mai firesc sa exprim adevarul conditiei primordiale a fiintei umane. Nu este nimic de dovedit, de explicat, de aratat. Eu Sunt are realitate prin el insusi. Nu este un ideal, nici nu vine nici nu pleaca, nici nu se inalta nici nu se prabuseste, sunteti voi insiva in conditia voastra reala, originalul, nu copii ale copiilor ignorantei. Abandonati limitarile constiitei materiale, conditionarea nevoilor, “Eu Sunt” va da linistea. Il gasiti intotdeauna, acolo unde, il aratati cand va afirmati. Cand decideti, eu sunt, tu sunt eu. Aceasta nu anuleaza individualitatea, individualitatea nu s-a nascut in timp, ci cu mult inaintea existentei lui formale si iluzorii, ascunsa sub numele de “devenire” a altceva decat sunt. Atributele sau experientele, vi le decideti singuri cand va autoafirmati ca altceva decat eu sunt, ca si cand nu ati exista. Cei ce intreba cine sunteti, sunt cei ce se ignora pe ei insisi, daca s-ar cunoaste pe ei insisi nu v-ar mai intreba pe voi; nu sunteti datori cu nici un raspuns la acesta intrebare ; daca raspundeti, sunteti identificati cu atributele sau cu istoria, in constiinta lor. Le faceti rau si lor si voua, perpetuand o constiinta a formelor intereselor si nevoilor. Eu Sunt nu este o nevoie, o obligatie. Eu Sunt, este una cu radiatia cosmosului (cosmos = ordine) deci, este una cu radiatia ordinii universului in infinitatea sa, cea mai puternica radiatie, prima, din care se nasc toate celelalte radiatii sau energii. Este energia primordiala cautata de toti savantii. Voi sunte-ti cunoasterea ei, adica Crist-ul ei, fiecare in parte si toti impreuna. Eu Sunt nu stie ninic mai mult, decat sa dea nastere unui avatar al vietii, neangradit in propria sa creatie, Universul.

Un comentariu: