23 februarie 2020

coronavirus

Am afirmat ca sursele se deslusesc din observatia manifestarilor lor
 Spaima mondiala nascuta de evolutia epidemiei poate acoperi observarea manifestarilor si consecintelor complexe ale acesteia la nivel social complet care implica in ultima/prima  instanta aspectele economice , evolutia profiturilor/pierderilor. Asemenea oricarei situatii in modelul temporal "die zeit ist gheld"care structureaza societatea globalizata, atunci cand nu intelegem eveninmente sau sir de evenimente si dorim o claritate vis a vis de ceea ce se intampla, ne punem intrebarea "cine castiga?". Nimic nu este intamlpator cand tot ce a fost, este si va fi, este gandire; "interesele poarta fesurile".
 Actualitatea evenimentelor ma scuteste de descrierea lor; voi trece direct la concluziile proprii.
Putem spune ca este un atentat terorist la adresa omenirii care produce "decimarea" ei , un act de sabotaj economic prin pierderile suferite de blocajele generate; un pretext serios pentru discriminare si justificarea oricaror abuzuri la adresa persoanelor;  oriunde s-ar afla pot fi sechestrate pe cel putin doua saptamani asemenea "arestului la domiciliu".  Remediu sau antivirus inca nu a aparut, dar va apare si, vom cunoaste profitorii situatiei . Cine este interesat de decimarea populatiei? Cne este interesat de pierderile provocate unora spre bucuria profitului altora? Cine are interesul de a putea abuza orice individ la cerere sau nevoie? Desigur ca exagerez si halucinez pe teoriile conspiratiilor, insa faptele sunt fapte si ele au o sursa- gandirea/cunoasterea-facem ce stim sa facem. Cine stie sa faca coronavirusi, combinatie a virusurilor unor animale. De ce nu s-au combinat pana acum? Intamplator s-au trezit virusii sa faca sex ca sa dea nastere unui mulatru atat de periculos? Seamana situatia cu aceea a unui atac biologic? Seamana! Cine profita sunt autorii oricarui atac! Urmariti miscarea fluxurilor  financiare (daca puteti)  si veti descoperi adevarata fata a decaderii si a profitorilor ei  pe marginea prapastiei unde ne conduc.
M-am decis a scriu pe tema asta ingrozit de monstruozitatea careia suntem spectatori sau victime.
Cerem virusilor iertare cand nu ne putem ierta pe noi insine eliberand trecutul ca pe o povara carata prea mult si fara sens?  Trezirea constiintei om din cosmarul irationalitatii gandirii este aproape - cine ii va supravietui?  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu