16 decembrie 2014

1/3

Treimea manifesta  Armonia, Echilibrul si Coruptia.

Ca un paradox, astazi se vorbeste mai mult decat orice, despre coruptie ; dar fara constiinta a ceea ce ea este. Fara constienta ei, lupta cu coruptia este fara rezultat efectiv, victorii in batatliile unui razboi perpetuu. Cetatenii nu sunt suparati pe coruptie pentru ca nu vad efectele ei asupra lor insisi si o considera ca mediu social  si instrument personal in existenta in care 'destept ' insemna cel care corupe si se descurca mai bine decat ceilalati si prost este cel cinstit caruia i se inchid portile in nas si este pus la munca fara plata existentei sale; cinstea nu aduce bani.. Daca vedem treimea armonie, echilibru, corptie, in care armonia este soarele, echilibrul (launtric) copilul si coruptia umbra copilului soarelui, atunci umbra coruptiei cu intregul sau sistem de gandire infoenergetic si motivational, nu ne mai domina constiinta si o folosim ca substanta din care hranim Virtutea, arzand interior formele coruptie si cu energia eliberata incalzim Virtutea. Obisnuinta care intretinea umbra este procesul invers in care ardeam interior virtutea alimentand  coruptia si pierzand contactul cu propria armonica si fiziologia sanatatii ca expresie a echilibrului dinamic al intregimii functiilor fiziologiei corporale. Ca urmare coruptia este sursa imbolnavirii psihologice stresul si fiziologice,  condensata in corp ca perturbari anatomice sau boli.  La fel este si in societate dar indiferenta si ipocrizia ne face sa ne simti separati de societate si ca urmare ceea ce e acolo nu ne-ar afecta pana la proba contrarie. Umbra corptiei cu intregul ei bagaj de ganduri si emotii o patrudem, strabatem, ca sa ajungem la  darul echilibrului si  energia vibranta  Armonie. Trecem prin umbra care ne separa de lumina arhetipala a propriului adevar.Daca fugim, negand sau evitam coruptia nu vom face decat sa o intarim pentru ca nu este personala si ne ascunde propria revelatie a armoniei fiintei noastre. Ne confruntam fiecare cu coruptia, cu tentatia usorului si gratisului, mai multului, dar numai topindu-ne in ea vom elibera si vedea lumina de aur a armoniei univesale si vom primi darul nepretuit al echilibrului interior si sanatatii radiante . Ca orice umbra coruptia este o fateta a temei de semeni a caror bunavointa vrem sa o cumparam corupandu-i, un cerc vicios din moment ce fiecare face la fel ca urmare a conditionarii teama si astfel ne constituim in sirul fara sfarsit al unui lant al mizeriei care nu este decat o Umbra a istoriei gresit abordate prin atitudine in fata propriei perceptii senzoriale sau a adevarului a ceea ce este...

2 comentarii:

  1. * "treimea armonie, echilibru, coruptie, in care armonia este soarele, echilibrul (launtric) copilul si coruptia umbra copilului soarelui"
    * "substanta din care hranim Virtutea, arzand interior formele coruptiei si cu energia eliberata incalzim Virtutea."
    * Obisnuinta care intretinea umbra este procesul invers in care ardeam interior virtutea alimentand coruptia si pierzand contactul cu propria armonica si fiziologia sanatatii ca expresie a echilibrului dinamic al intregimii functiilor fiziologiei corporale. Ca urmare coruptia este sursa imbolnavirii psihologice stresul si fiziologice, condensata in corp ca perturbari anatomice sau boli.
    La fel este si in societate dar indiferenta si ipocrizia ne face sa ne simti separati de societate si ca urmare ceea ce e acolo nu ne-ar afecta pana la proba contrarie.
    Umbra coruptiei cu intregul ei bagaj de ganduri si emotii o patrudem, strabatem, ca sa ajungem la darul echilibrului si energia vibranta Armonie. Trecem prin umbra care ne separa de lumina arhetipala a propriului adevar. Daca fugim, negand sau evitam coruptia nu vom face decat sa o intarim pentru ca nu este personala si ne ascunde propria revelatie a armoniei fiintei noastre. Ne confruntam fiecare cu coruptia, cu tentatia usorului si gratisului, mai multului, dar numai topindu-ne in ea vom elibera si vedea lumina de aur a armoniei universale si vom primi darul nepretuit al echilibrului interior si sanatatii radiante."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sorry, VI O, o sa tot extrag idei /pasaje din textele postate de tine pana o sa 'fiintez' mesajul _ deocamdata ... inca 'traduc' :)

      Ștergere