03 decembrie 2011

suntem aici ca sa fim extraordinari!

Suntem aici ca sa invatam sa fim extraordinari si in schimb slujim nevoile stridente si seducatoare de care plangem si jelim ca ne victimizeaza!
In sfarsit putem recunoaste ca nu exista victime si nici ostatici, ca nu putem fi niciodata cumparati, ca lumea nu este un test al moralitatii noastre, ca nu trebuie sa ne ascundem tentatia de minte, ca nu este niciodata necesar s-o facem, ca nu suntem niciodata in pozitia de a permite oamenilor sa ne convinga ca ne iubesc, ca niciodata nu suntem in pozitia in care cineva sa ne convinga ca suntem o marfa, ca niciodata nu suntem in astfel de pozitii, ca lumea asa cum este ea nu mai este o preferinta pentru a atinge un efemer moment culminant de glorie sau intensitate. Nu mai este extrem de important sa ne cunoastem pe noi insine in contextul mintii noastre, dar, cunoscandu-ne prin prisma mintii noastre putem sa intelegem imparatia cerurilor si viata care ne este data. Avem capacitatea de a deplasa vietile noastre, este o proprietate fundamentala a uriaselor experiente si posibilitati de care se poate bucura fiecare minte omeneasca si fiecare existenta omeneasca. Incapacitatea noastra de a ne schimba viata vine din credinta falsa ca trebuie sa o schimbam in masa, dar in realitate ea trebuie si este posibil de a o schimba in minte. Cand facem asta realizam o deplasare a vietii proprii. Am analizat pana acum prieteni dependentele si falsurile informationale pentru a elibera mintea de stagnarea si starea trecuta a descompunerii. Putem creea o noua existenta in modul in care insasi creatia a luat fiinta: Eu Sunt; Viziunea (imaginea despre mine insumi); Atitudinea (comportamentul); Intruparea imaginii ;Separarea si detasarea de emotii; Atentia; Libertatea;Constienta. Daca continuam sa ne deplasam in acesta dinamica suprema care se numeste Acum -fara trecut, prezent si viitor si totusi fiind trecut, prezent si viitor- este posibil sa nu murim vreodata? Nu murim niciodata, nu putem sa nu fim- aceasta este mana Maestrilor si aceasta este cunoasterea pe care o stiu.
Reflexii ale cunoasterii:
Acesta cunoastere releva falsul supravietuirii ca sistem existential. Acest sistem este nascut din ignorarea cunoasterii realitatii asa cum este ea nepervertita de interpretarile si modelarile fricilor induse de stupiditate si are ca axioma datoria mortii, identic cu sistemul financiar care are axioma suveranitatii datoriei si nu a fiintei. Nu dorim oare sa traim intr-o lume in care fiinta sa fie suverana? Trebuie doar sa schimbam lumea in propria constiinta si sa constatam ca asa este si a fost intotdeauna dar constiinta poate sa accepte si varianta propriei sclavii in fata propriilor creaturi si ca acesta acceptare este denumita moartea in spirit. Acesta atitudine determina procese de uzura si degradare la toate nivelele structurilor ideatico- psihologice si biologice a caror consecinta este numita moarte. Din aceasta pozitie privim o lume moarta in care ultimii vietuitori se straduiesc sa o invie pana inteleg ca nu se poate si ca acesta lume asa o concep in propria constiinta si asa o vad. In acel moment parasesc lumea producand o deplasare spre viata a propriei constiinte. Aud ca multi abandoneaza orasele pentru comunitati in natura, dar fara a abandona propria conceptie a lumii de care fug, nu vor abandona nimic si vor duce cu ei orasul. A copia nu insemna a creea. Un om este liber oriunde s-ar afla in continuum spatiu-timp. Esti Om si asta schimba datele problemei!

4 comentarii:

  1. Nu sunt vii aceia pentru care a nu fi vazuti este echivalent cu a nu exista; si genul de existenta pe care-l cauta, imortalitatea pe care o cauta este fantomatica; ambitia de a fi vazute o au fantomele, iar cea de a nu fi uitati o au mortii.

    un om.. numit.. Norman O. Brown

    RăspundețiȘtergere
  2. Societatea care promoveaza doar imaginea ( imag. de sine, icoana, totemul, etc), monumentul(vila si masina, statuia si palatul) si vesnica pomenire (amintirea, documentul, contractul) a cui este?

    RăspundețiȘtergere
  3. Alternativa este una singura: alternativa la moarte.Cel putin cunoastem moartea cum se manifesta, iar mr. N.O.Brown a descris cu acuratete comportamentul psihologic al ei, obsesiile cotidianului rutinier la moda

    RăspundețiȘtergere
  4. Constiinta faptului este aceeasi constienta. Talentul exprimarii perceptiei diferentiaza exprimarile nu constiinta; Comunicati propria exprimare individualizand sau corporalizand, impartasind.

    RăspundețiȘtergere