15 august 2010

sfanta marie vie !

Sa lasam idolatria bigotismului ideologic, macar pentru o zi, pentru acesta zi, astazi. Nu este greu sa-i recunoastem mesajul viu,
 al celeii vii Marii,  mama si fica fiecaruia. Sa recunoastem si sa multumim fecunditatii universale  intruparea ei,  in constiinta tuturor femeilor de pe planeta. Adanca admiratie si recunostinta izvorasc din inimile tuturor fiilor, si tatilor acestei planete si se  canalizeaza, spre si in, inimile tuturor femeilor pentru ca acesta iubire sa  regenereze si inoiasca intreaga existenta planetara, in cea mai ianlta expresie a sa, cea inteligenta, a armoniei si incredibilei frumuseti.  Femininul si masculinul, adica umanul,  isi are concretetea existentei prin feminin, fapticul in armonia si ordinea originara.
Cuvintele mele sunt stangace si timide, in fata maretiei si a fatelor tale, feminitate-femeie. Fericrea creativa cu care ne hranesti , o intorcem astazi Tie, la puterea infinit! La multi ani in bucurie!

3 comentarii:

  1. Foarte frumos. Am citit emotionat aceasta recunoastere si recunostinta. Si as vrea sa nu uit nici o clipa atunci cand ma aflu in fata unei femei, indiferent daca este copil sau matur.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cinste tie! pentru fiecare este determinant in existenta, ce face el in lume, nu ce face ceilalalt (sau ceilalti)!. Aceasta libertate este foarte grea. Castiga cine pierde si traieste cine moare, fata de comportamentul programat al lumii oficiale. Mai exista si o lume reala, cea a contientei si comuniunii cu tot ceea ce este in existenta, lumea vietii in viata. Multumesc pentru comentariu, mi-a amintit ca nu sunt izolat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunat! La multi, multi ani femeii si fie ca odata cu recunostinta tuturor fiilor si tatilor planetei sa iasa din umbra in care a stat ascunsa si sa readuca simtul in fundatia ratiunii, creativitatea in fundatia actiunii si regenerarea in fundatia folosirii!

    RăspundețiȘtergere