08 iulie 2010

istoria II

Istoria este un fals, in primul rand pentru ca este prezentata, scrisa, de si prin, prisma intereselor . Interesele sunt exclusiviste, iar exclusivismul ca actiune este extrem de violent. Evident ca istoria scrisa de interese prin exclusivism este violenta, este particulara. Aceasta intelegere ne releva faptul ca nu poate exista si nu exista o istorie a omenirii, ca totalitate a ei,
 ci istoria “facuta” de “un inters” prin ascunderea unor aspecte ce nu promoveaza acel interes, si exagerarea si mistificarea aspectelor ce promoveaza acel interes. Astfel istoria este un mit la propriu, o povesta scrisa de facatorii de istorie. Premonitiile istorice sunt de aceeasi factura si sunt cunoscute si sub denumirea de “misonerie protectiva”. Insasi numele desconspira scopul lor, sa protejeze. Intrebarea este, ce? Evident, interesele facatorilor si sa conserve dominatia lor. Istoria facuta este un scenariu indus costiintei ca “memoria sa”. Memoria ca si termen reprezinta o totalitate exhaustiva de informatii despre originea constiintei respective, despre sursa sa si implicit, despre cine este ea. Ce se intampla cu o constiinta, in momentul cand ii este prezentata si inoculata o memorie istorica a originilor sale falsa, pre-fabricata prin prisma unor interese straine ei si conceputa pentru aservire? Slujeste si apara acea origine, acea istorie, cu alte cuvinte, intra intr-un rol distribuit, intr-un scenariu. Oricine ii spune ca este un fals, este un dusman, un pervers ce doreste sa distruga originea ei si trebuie eliminat ca necredincios al adevarului a ceea ce ea este. O sa-mi spuneti ca vreau sa va prezint in locul unei istorii false , un alt fals. Nu aveti dreptate, nu va ofer nici o alta varianta istorica , ar fi o alta falsa varianta. Doar desconspir falsul a ceea ce este cunoasterea noastra istorica si memoria personala ca varianta adaptata a scenariului general prefabricat. Singuri si numai singuri puteti percepe sursa constiintei voastre, sursa a cine sunteti. Minimul ajutor, este deconspirarea falsului care provoaca eliberarea in vederea actiunii revelatiei adevarului a ceea ce sunteti.
Povestea istorica generala incepe cu prezentarea originilor. Observati ca toate variantele de origini prezentate, cunoscute, sunt in afara voastra, sunt exterioare voua, atat spatial cat si temporal. Originea nostra istorica este intotdeauna departe de noi ca spatiu si ca timp, dar noi suntem in mod necesar legati de ea . Fara aceasta sursa nu avem nici energie, nici inceput, sau rost, sau ratiune. Se releva o imagine de marionette legate cu sforile credintelor, de ceva din afara lor. Acesta este primul target, primul scop al exteriorizarii sursei, originii. Legarea constiintei de ceva, conditionarea ei. De cine sunt legate constiintele in acest caz? De sursa lor? Sau de cel ce se afla in spatele acestei manevre, prin care prezinta marele secret al vietii cu sursa sa exteriorizata in teoriile sale, obligatoriu secrete, sau mai bine zis prin propriile halucinatii, prin lipsa de discernamant si responsabilitatea propriilor fapte. Toate aceste facturi, sunt prezentate drept cunoasterea lui Dumnezeu, care i s-a relevant numai lui, alesului, cunoastere despre dumnezeu, sau ce dumnezeu doreste. In acest caz nici nu ma mai mira ca apar pe internet tot felul de desconspirari ale numelui lui dumnezeu. Foarte bine, sa cunostem si noi responsabilii de dramele si mizeriile istorice produse de manipularea lor a constiintei planetare. Spera cumva sa ne inchinam lor? Unicilor detinatori ai lui dumnezeu? Ha, ha, ha! Vom stii pe cine sa tragem in teapa! Dupa care, ii iertam! Sau ii iertam inaite si ii tragem in teapa, dupa? Sau doar ii iertam? Ca au ajuns ei insisi fantome si fantomele sunt jucarii dragute, sa traiasca si ele, este loc pentru toata lumea. Dar nu mai este loc pe pamant pentru fantome, se vor muta in propria lor creatie, iadul, sperietoarea prostilor.In acest fals puteti allege orice varianta, tot iluzie este, alegeti-o pe cea mai prctica, teapa, alungarea fantomelor in loc sa va alunge ele din propria casa.Nu exista decat da sau nu. Compromisul este ruina.
Sa trecem la pasul doi. Acest prim pas deschide drumul imaginatiei. Ne imaginam o lume in care exista un conducator si numai unul, iar toti ceilalti sunt supusii lui. Dar de la imaginatie la fapt, este o diferenta ca de la cer la pamant. Toti ceilalti din lume carora le-am dat rolul de supusii mei nu pre se conformeaza, sunt cam rebeli.Cei de facut in situatia asta, promisiunile cu rasplata domnului sef nu sunt suficiente sa-I supuna. Ne imaginam o pedepsa, dracul si un loc pentru el, iadul, unde vor ajunge toti nesupusii. Aha! Cu frica merge mai bine decat cu promisiunile unor beneficii mereu viitoare. Dar si de frica, cei preconceputi supusi se plictisesc repede, devin violenti din frica si pot indrepta aceasta violenta impotriva chiar a domnului. Ne imaginam ca avem nevoie de paznici pentru supusi, sa-i tina mereu sub urmarire sub control. Preotii sunt cei mai buni intermediari ai scopurilor domnului, cei mai buni spioni (spovedania), paznici (“iadul te mananca”), cei mai buni propagandisti (predicile supunerii domnului pentru rasplata “ dedupa moarte”).Evident, viata e a domnului, nu a voastra. Nu mai continui povestea ca o cunoasteti. Nu este asa ca nu are nici o legatura, cu voi? In modernitate, locul preotului a fost luat de mass media, de facatorul de opinii, de reclame, de specialist, de expert, de “cunoastere”, etc. Locul lui dracu, l-a luat teroristul, luzer-ul, etc. raiul este satisfactie si bogatie, iadul, anonimatul si saracia.. Ca sa scape de iad, cei mai multi aleg sa iasa prin aparitia la televizor in jurnalele de la ora 17.00. Promovarea iadului este specialitatea lor, i-a lasat pe preoti fara audienta maxima. Mai avem in epoca moderna propagandistii iadului pe postul de specilisti financiari si politici; amenintarile lor dau rodele supunerii la datorii, atat a comunitatilor cat si a indivizilor, Nevoi personale satisfacute de domn prin indatorire si vanzarea viitorului. Alte veriante nu exista decat pentru angajatii domnului pentru urmarirea, controlul si pedepsirea, supusilor care nu stau in banca lor. sau ca sa stea in banca lor. Istoria e aceeasi, rolurile (functinile) aceleasi chiar daca au schimbat hainele denumirilor, personajele scenariului sunt aceleasi. Intrega societate este structurata stiintific dupa regula lui “1-9-90”. Un domn, 9 trepadusi, 90 supusi (sclavi).
Dar constiinta este libertate si nu poate fi supusa, doar pacalita, pacalita prin imagini. Firmele facatoare de imagini false sunt cei mai bine platiti trepadusi. Pe locul doi sunt gladiatorii. Fie ca sunt fotbalisti sau eroi salvatori ai patriei falsului imaginar, soldati ai sacrificiului de viata pentru linistea domnului, sunt trepadusii spectacolului succesului scenariului, al sigurantei scenaristului. Un imperiu e condus prin teama sau promisune. Prin tema de repercursiunea imediata a ne-supunerii si promisiunea (speranta) mereu ulterioara supunerii, niciodata onorata. Sclavagismul modern, s-a rafinat , a evoluat si se intorce in iluzia din care s-a nascut. A devenit virtual. In loc de lanturi sau franghii, banii, in loc de bani, contul virtual (nimic real, concret, substantial). Tot sistemul sclavagist se intoarce de unde a venit, in teorie , in imaginatie, in virtual-iluzie. Orice legatura cu concretul a disparut. Fiul materiei primeste mostenirea. “Ce-I in mana, nu-I minciuna”, restul, ce nu poti folosi acum, este vraja. Ceea ce avem ne sustine, ceea ce nu avem ne omoara (aforism al evidentei). Dar sistemul istoric (scenariul) care se hraneste din moarte si frica de moarte, face tot posibilul sa nu avem nimic in mana, fara aprobare.
Iar cand avem ceva in mana sa nu ne apartina, sa fie datoria. Vrea ca noi sa nu detinem in mana decat datoria. Nu avem pamant, nu avem mijloace, nu avem locuinte, toate sunt pe datorie daca suntem sclavi docili. Criza, este inventia deposedarii de bunuri, mai clar de concretul muncii noastre. Primim nimic (un cont virtual numeric, neacoperit de ceva concret, valoare, utilitate) si ni se ia rezultatul concret al muncii noastre. Cu ce justificare? Cu justificarea ca ti-au dat dreptul sa muncesti cand ti-au aprobat creditul, iar rezultatul muncii tale se datoreaza creditului acordat si nu tie insuti. Parca creditul a lucrat in locul tau!. O asa de mare idiotie sa nu fie observata de constiintele umane, sa-I dea numele de civilizatie umna, sa-si dea viata si energia aparand-o si perpetuand-o, nu este posibil decat in lipsa constiintei. Ori cei inglobati in aceasta poveste sunt ciborgi biologici programati sa faca ce fac in detrimentul existentei proprii, adica sa se sacrifice pentru binele pe care nu-l cunosc (care nu este in programul lor), ori aceasta poveste este virtuala ca un teren de antrenament in iadul virtual al sclaviei, din care scapa cine poate. Cum cei ce au scapat sunt f.f. putini, insemna ca pe aceasta planeta virtuala sunt foarte putini oameni reali. Restul or fi clone? O fetita de 11 ani pe care am cunoscut-o cu ocazia aniversarii celor 11 ani, imi spunea fara sa o prvoc in vreun fel, ca ea crede ca pe pamant nu sunt mai mult de 8-10% oameni, ca restul, crede ea, sunt preumani, ca au doar forma umana; ca, sa fii bun este foarte greu si valoros, iar cei rai fac doar pe bunii si imi da exeplificare pentru aceasta perceptie a ei comportamentul ne-uman al invatatoarei de care se bucura ca a scapat cu trecerea in clasa a cincea. Se mai invinovatea de faptul ca nu are taria sa raspunda politicos unor astfel de comportamente ne-umane ale adultilor, ca deja este tarziu s-o faca din moment ce i-a obisnuit cu comportamentul supunerii ipocrite care , ei ii produce durere, care este o obisnuita comportamentala devenita automata pentru ea sin u-I mai lasa libertate in a raspunde uman , preumanilor. Copii ar salva parintii daca acestia din urma i-ar asculta, daca nu i-ar premedita (asemenea domnului dupa chipul caruia au fost facuti), needucati, ignoranti si inferiori. Confundarea inocentei cu prostia este confundarea luminii cu intunericul. Nu mai este nici zi nici noapte. Cand este lumina, este ziua si noapte.

6 comentarii:

  1. buna este ziua!!

    Daca mai sunt postari, idei...pe aceeasi tema, as fi tentat sa scot o carticica. Daca este interes, astept un raspuns la acest comentariu.

    Salutari

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur ca exista interes si suntem bucurosi ca scoti o carticica pe tema respectiva

    RăspundețiȘtergere
  3. da-ti-mi o adresa de e-mail si detaliem/dezvoltam acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. da-ti-mi o adresa de e-mail si detaliem/dezvoltam acolo.

    RăspundețiȘtergere