17 decembrie 2012

certitudine

"Nimanui, niciodata,  sa dezvaluie tehnica ceatiei divine nu-i este dat.
Insusi cuvantul creatie-inspiratie este garantul. Gandurile imprejurul nostru plutesc si fiecare poate sa le auda. Absurditatea neincetatelor incercari si cautari este evidenta. Cand inteleg asta esentele, omul sa-l mai necajeasca inceteaza" Energia iubirii pe pamant trimisa este libera si nimanui supusa si justetea lui Dumnezeu in ea pastreaza doar Omului slujindu-i, Unicului."


Obs: in conceptia filosofica a vedanilor consemnate in cartea Velasa cele trei planuri ale existentei pe lume  sunt Navi'- lumea viziunilor si gandurilor care se transpun in planul material Iavi'. Pravi' este infinitul luminos - nivelul Creatorului si Omului - Desavarsirea -  nivel de neatins altor esente universale. In planul Navi' exista dimensiunea fortelor obscure (navi' intunecat) si exista Slavi'- dimensiunea fortelor luminoase. In memoria istorica s-a pierdut semnificatia multor denumiri si este si o pierere de semnificatie si de claritate; de ex. populatiile urmase ale vedanilor se identificau si aveau ca ideal de exprimat Slavi'. Cati mai stiu astazi aceasta menire a lor/ daca cuostem semnifictia cuvantului, mai putem privi discrimiator si dand semnifiatii aiurea fara legatura cu faptul exponentilor sai? Mai mult chiar cuvantul "dac" si "israelit (razielit)", desi diferite ca forma (sanscrit si aramaic) au aceeasi semnificatie de "puritatea, claritatea, limpezimea,  mintii si constiintei umane" Dacii, izraelitii si slavii nu sunt denumiri de popoare ci denumirea menirii unor populatii, calitati si responsabiliati asumate liber spre a fi manifestate in lume, daca doriti functiuni in societatea umana. Nu are nimic de  a face cu abordarea nationalista sau regionala care genereaza conflicte inutile.
Mi-am exprimat stima si aprecierea, prin postarile din urrma intre ghilimele pentru cele mai inalte si luminoase desconspirari de astazi ale Slavi'-lor ai caror exponenti vedrusi' prin desavarsita femeie umana Anastasia face. Prin lumina lor, vedem clar intunericul. Prin maretia necuvintelor in care vanitatea nu poate patrunde imi aduc prinosul de iubire, recunoastere, recunostinta si comuniune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu