12 decembrie 2012

calea

Dinaintea omului o multime de cai sunt deschise
"In el energiile tuturor planurilor existentiale se afla; si daca una dintre ele va domina si stramba cale va alege omul, tu cel care a dat tot si vezi cum se prapadeste si slabeste energia ce de la pamant emana, cel care a dat tot si vede cum peste toate energiile distrugerea guverneaza, creatiile cu crusta fara viata si de pietre strivite, ce vei face? Tocmai printre oameni alte energii ale altor esente incep sa graiasca si altora se inchina oamenii care in numele tau graind declara "eu vorbesc in numele domnului, alesul sau eu sunt, pe mine ascultati-ma", ce faci tu acum?
 -Creatiile toate ajuta oaenii sa inteleaga ca fiecare cu al sau suflet, cu sufletul meu vor putea vorbi!
Toate esentele universului  cu ardoare vor dori sufletele oamenilor in stapinire sa ia. Printre oameni, peste toti ale lor energii se vor intari si incurcat omul lor se va inchina.
-In diversitatea cauzelor care spre fundatura ii poarta si spre nicaieri exista una care obstacol va reprezenta si piedica pentru toti cei ce cu minciuna umbla sau vor purta: oamenii toti, fiii si fiicele lui Dumnezeu sunt imbolditi de Aspiratii de a cunoaste Adevarul; minciuna are limite, intotdeauna si fara margini Adevarul este. In sufletul oamenilor clarviziunea este, oamenii pamantului, de energia universala a iubirii invaluiti au fost si-n centrul infinitului Univers pe toate planurile existentei omul deveni mai puternic intre toate esentele."
( obs.:orice asemanare cu personaje sau situatii cunoscute este pur intamplatoare)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu