25 noiembrie 2010

intrebare

Am obervat ca "verbul zodiilor" are cautare mare si constanta. Asta inseamna ca sunteti interesati de individualiatea voastra pe care credeti ca o gasiti prin astrologie.
Daca va intereseaza astrologia, eu va pot orienta in explorarea acestei cunoasteri foarte periculoasa pentru incepatori in momentul in care nu au o ghidare responsabila si inteligenta, in momentul de incepere. Nu uitati ca biblia, astrologia si toate celelalte cunoasteri "oculte", adica ascunse, sunt la propriu ascunse, este necesara o parola sau cifru de decriptare de dezvaluire sau traducere. Cuvantul "initiere" si "initiat" se refera la introducerea unei constiinte prin predarea cifrului, in acesta cunoastere foarte periculoasa daca ar incapea pe mainile rauvoitorilor. "Clanul iluminatilor" la care se face referire pe internet in diferite ipostaze de desconspirarea conspiratiilor impotriva fiintei umane si umanitatii in ansamblul ei,  se refera chiar la acesta ipostaza in care cunoasterea a incaput pe mana rauvoitorilor si vor s-o foloseasca in scopuri opuse vietii si libertatii ei. Va pot informa ca "cunoasterea" lor  "initiatica" nu are numic de a face cu adevarul cunoasterii in domeniu, tocmai pentru nu au putut fura cifrul si au furat doar falsul informational care proteja (ascundea, oculta) cunoasterea reala. Din pacate au foarte multi adepti , gura casca lacomi de putere coruptiva si seducatoare , de minciuna. Intrebarea este  aceea ca daca nu va temeti si aveti curaj sa exploram participand efectiv nu din tribuna asteptand rezultatul  gratis, voi pune intrebari la care toti cei ce se angajeaza in acesta explorare vor raspunde punctual,  nexplicativ si fara sa devieze prin speculatii sau explicatii explorarea, adica sa-mi respectati sincer statutul de ghid in acesta explorare.Din numarul raspunsurilor punctuale voi avea reflectarea reala a interesului dumneavoastra si voi decide linia de pronire. Nu uitati ca nu cunoasteti decat falsul, fiti smeriti asa cum eu sunt in fata necunoascutului.Motoul explorarii este: "ceea ce cunosc sigur, este ca nu cunosc nimic" Sunt linistit cunoscand ca doar cei sinceri si puri vor auzi, iar ceilalti doar vor citi.

5 comentarii:

  1. Sunt deschis cu brate largi acestei explorari

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru "inspiratia" la capitolul astrologie(si nu numai). Eu unul, nu prea am studiat ceea ce se numeste astazi astrologie insa explorez propriile perceptii referitor la aceasta stiinta. Astept cu drag sa imapartasim perceptiile reale si nu cele fabricate.

    RăspundețiȘtergere