15 decembrie 2022

puterea de viata, f

 Practici de curatire.

Important este sa intelegem,

(aviz pt cei bolnavi , nu cititi  mai departe fara acordul parintilor ,va poate afecta  emotional)

-aceste practici se nasc si evolueaza direct proportional cu intelegerea functionarii legii simple a materiei, a naturii si miscarii sale care produce disolutia materiei si formelor create.

-simptomele fermentatiei, ca proces de disolutie , descpompunere, uzura,  sunt o preschimbare continuua a masei in vietate

-alt simptom al fermentatiei este cresterea volumului materiei in fermentatie- supraponderalitate, obezitate- iar depunerile rezultatului procesului fermentatiei in corp a materiilor straine /morbide este de JOS in SUS- depunerile fermentatiei materiilor straine corpului sunt mai grele decat materia corporala si formeaza asa zisele morbiditati.

- un simptom relevant al disolutiei prin fermentatie este faptul ca diferentele de temperatura influenteaza procesul si este la baza  aparitiilor bolilor.

-materiile straine in fermentatie isi maresc volumul si nemaigasind loc spre afara, isi cauta loc inlauntrul corpului uman provocand prin frecarea lor de organele interne si structurile corporale arderea corpului inlauntrul sau.

-cand pielea nu mai poate canaliza in afara sau prin elasticitate sa mareasca volumul coporal, materiile straine in fermentatie  produc moartea .

-cand pielea e elastica si permeabila, ofera spatiu suplimentar fermentatiei morbiditatilor prin intindere.morbiditatile prin fermentatie isi maresc volumul si prin frecare si presiune asupra organelor produc caldura-febra.

-frigul apare cand dezvoltarea volumica a materiilor straine, morbiditatilor, a ajuns asa de mare incat sangele nu poate patrunde cu indestulare la extremitati

-corpul are o capacitate limitata de eliminare si nu mai poate la extrema mentine un echilibru dinamic intre otraviri si elimninari otravuri.

-otravirea este cronica, nu doare, chiar placuta, tacuta,  se acumuleaza pe ascuns, e secreta.

- boala acuta este metoda prin care corpul elimina materiile morbide Boala terminala este semnalulul victoriei nedorite a materiilor morbide desi le ingurgitam cu palceri neasemuite si ignoranta pe masura

O concluzie relativa

-cauza bolii este otravirea= aducerea in corp de materii nefolositoare in procesele sale sau in exces.

-Asta nu s-ar putea produce daca nu ne-am hrani mai intai mintea cu ganduri sau " păsări care nu se mancă". Informatiile preced faptele, mai intai acceptam metode, modele si traditii apoi le practicam asa cum am fost invatati la scoala mai intai niste teorii si apoi sa rezolvam problemele lor. In practica alimentara a mancatorilor de info/materii fara discernamant, pur si simplu am uitat sa rezolvam problema teoriilor  culinare invatate, adica boala mintii si trupului. Teoria ca teoria dar problema ne omoara nerezolvata in acest comunism al existentei unui individ credul si obedient, un  lenes care asteapta sa copieze rezolvarea problemei de la altcineva in pauza dintre ore. Copiind rezolvarea nici macar nu o practica. Nerezolvand probele/problemele teoriilor, traditiilor, dogmelor si utopiilor proprii, autoamagirii si justificarilor in domeniul "mancatoriei", ne-am transformat existenta intr-un teritoriu al suferintei, durerii si mortii si asta ca sa avem pe cine da vina, pe viata ,pe existenta. Cine asteapta ca altcineva sa-i rezolve problema asteapta in van.

-elementele de prevenire si eliminare se releva de la sine prin intelegerea proceselor, nu prin negare sau reprimare inutila:

1.  incetarea dorintei de aducere constienta de materii straine in corp prin alimentatie- vedere, gandire, copiere, mancare, bautura, respiratie. (informatii, fapte, materii)

nu este usor cand intreaga industrie si marketingul comercial sau massmedia privata sugereaza hipnotic si repetitiv consumul de alimente si medicamente; informatii inutile vietuirii corporale ci folositoare intretinerii si utilizarii unor tehnologii inanimate, artificiale ale unui mediu vital artificializat si conditional de tip "productie de carje pentru cei handicapati  de ignoranta, credulitate si obedienta"; mai intai produce handicap informational mental ca apoi sa fie cumparate carjele tehnologizate, mancarea si comoditatile " handicapatilor psihologic si mental" Adevarul elibereaza. Acest proces este denumit paradoxal "educatie"- o programare in masa  a unei culturi a lipsei si nevoii, o bataie de joc la adresa inteligentei fiintelor umane care este posibila doar prin abuzul inocentei copilaresti; "Inocenta" este putere creatoare, energie pura,  neformata si aceasta putere este folosita pentru reformarea repetitiva a sistemului indiferentei si cruzimii fata de proria fiinta , a propriei existente temoporale ajunse o inchisoare autointretinuta, un teritoriu letal ,un camp al mortii. Desigur ca disolutia formelor este manifestarea legii simple a naturii atunci cand formele nu mai  evolueaza. Evolutia poate fi si de la batranete spre tinerete nu numai invers. Este o buruiana denumita "batraneatea intinereste", cine o manaca va cunoaste posibilitatea intineririi nu numai pe cea a imbatranirii. Mai mult este o tehnica Kai Pai milenara care practicata in anumite circumstante regenereaza corpul cam intr-un an de practica. Ea activeaza un inel de condoni adn dennumit "inelul de aur" care genereaza regenerare celulara accelererata. Misterul simplitatii legii care printr-un element mic face lucruri marete si intr-un sens si in celalat.

2. rabdarea- un element f. important care inseamna nu a astepta ci a cunoaste ce astepti, propria revenire in viata.

Constienti ca procesele corporale au nevoie de timp pentru a elimina strainii care in fapt ei insisi " se vor afara" din corp pentru ca nu este spatiu si "locul lor de confort", mediul vital al existentei lor.

3. masuri si mijloace de accelerare si usurarea   eliminarii informatiilor sau materiilor morbide, inutile in corp.

Paradoxul raului pe care inutilitatile il produc; e inutila opozitia dar utila canalizarea energiilor in sensul curgerii si miscarii lor in conformitate cu legea naturii. Cu alte cuvinte , boala nu trebuie reprimata ci lasata sa curga eliminandu-se si eliberand corpul de conflicte inutile ambelor procese incongruente ce urmaresc acelasi scop -evolutia in mediul lor vietuitor complet diferit fiecarei vietuitoare in parte conf nivelului de ordine organizata reprezentat de forma lor si functia lor in armonica coeziunii plenitudinii existentei ca intreg.

Din observatiile practicantilor "caii naturale"

S-au constatat cativa factori ce accelereaza si influenteaza dezintoxicarea

a) zdruncinaturile- alergarea

b) diferentele de temperaturi, diferente mari de temperaturi in alternanta (racirea corpului in zonele organelor de eliminare  si caldura la extremitatile corpului.

c) emotiile puternice -spaima, exaltarea

d) permeabilitatea si elasticitatea pielii

e) frictiuni masive ale pielii, frictiuni abrazive, masaje puternice.

f) intinderile articulatiilor de la cap pana la glezne.

o observatie  concluziva

Orice "boala", sau mai bine zis, manifestare a unicei boli "otravirea", sau cultura traditionala, poate fi vindecata dar nu si orisice bolnav. Fiecare e liber sa primeasca si sa faca ce doreste -ca si pana acum

Bolnavul

- este cel ce sufera durerile diminuarilor capacitatilor corporale. 

-orice deformare corporala este o boala cronica ( nedureroasa) ce evolueaza spre una acuta (dureroasa) totul evolueaza nimic nu sta pe loc :)

-boala acuta dureroasa este si reprezinta modul nemijlocit prin care corpul elimina otrava si efectele sale; cand nu mai poate atunci moare.

-cand moare "devine" spatiu vital pentru corpuri vietuitoare de factura vegetativa care-l descompun prin digestia lor, ii transforma masa in corp vietuitor vegetativ

Rautate: asta insemna sinuciderea inconstienta, moartea,  sa devenim din corpuri vietuitoare umane, corpuri vietuitoare vegetative, adica sa involuam asteptand  sa ne rezolve cineva problemele. Si cand ma gandesc ce vise marete de devenire aveam!!! Eh,...,  s-e implineste in mod sigur unul,  daca asteptam sperand in vro minune, devenin vietuitoare vegetative- de cat de loc... Oamul isi da viata si paradoxal ignora ca o face si mai ales a uitat pentru ce o da si se alege cu nimic; asta insemna involutie. Tinta existentei evolutive este sa invingem moartea, adica rutina  mai inainte enumerata sau modalitatea timpului mort.

de remarcat

este cunoscuta stiinta orientala (mai degraba credinta) care percepe si teoretizeaza existenta mai multor corpuri sau euri ale omului. O fragmentare teoretica justificata prin observatia manifestarii ei (un cerc vicios al ideii si experientei sau perceptiei) Pentru minte orice idee e realitatea cand se ignora pe sine. Sinele liber de utopii "despre" afirma ca ceea ce este intreg nu poate fi fragmentat si ceea ce este fragmentat nu poate fi intregit- o evidenta logica; fragmentarea e rezultatul iluzoriu al descrierii  perceptii unei intregimi.

templul corpului vietuitor uman nu este fragmentat, nici nu poate fi, nici nu apartine unei corporatii reglementate prin reguli arbitrare si fixe (dogmele politicii de firma) Daca intelectul/ gandul se vede asa, atunci este sinucigas, moare utopia lui despre sine si el odata cu ea.

templul corpului omenesc sau al omului (dumnezeul creator- tata), este o plenitudine, o intregime omogena si coeziva de sine statatoare in dinamica armonicii rezonatorii a vietii ca esenta  universalului fiind el insusi prin origine samnata intregului univers si a existentei sale asa cum o percepem  precum si propria sa cauza asa cum nu percepem. Ceea ce este propria cauza nu poate fi controlat din afara sa  si nici dinlauntru, continand ce ar putea s-o faca. (cel de pe urma e cel dintâi- continatorul continut)

Marea trezire propusa ca alternativa la marea resetare a viziuni tehnocrate a artificialului si virtualului fara viata in sine, implica ceea ce si numele spune - o trezire a constiintei din hipnoza cosmarului de pana acum. Un "time aut", oprirea timpului sau sfarsitul povestii cosmarului. Evident iluminatii marii resetari ne sperie cu sfarsitul lumii ca sa acceptam o decimare a populatiei si ordinea dictatului intelepciunii lor transformandu-ne astfel intr-o subspecie umana ,rasa "homo obedientus si felice", Bineinteles ca cei ce asteapta ca altii sa le rezolve trezirea vor primi ce asteptau-noua lor identitate HOMO OBEDIENTUS= HOMO FELICE- bomboana de pe turta traditionalei culturi a sclavagismului inconstient, virtualizat ascuns,  la nevedere.

Aceasta boala cronica nedureroasa a acceptarilor inconstiente va evolua in una acuta extrem de dureroasa pe care as putea-o denumi "constienta mortii spiritului" Insa spiritul e viata insasi si o vom lua de la capatul lui 0. Ce bine ca nu e posibil ca nebunia sa castige per global dar fiecare gloaba suporta nebunia.

fericirea este existenta insasi   ,  Nu exista alta, nu pot sa nu fiu cand sunt inseamna a nu fi.

negarea este o inutilitate, paradoxul antagonistului.

Adevarul a ceea ce este asa cum este diferitul asemanator, este in actiunea verbului universal, Torul prezentei vii, Acum, fara timp sau unul cu tot timpul (comprimarea timp) Nu este dificil a observa ca in gandire/cunoastere timpul este o poveste, iar in stiinta un obiect.


mai departe nu scrie in nicio carte, tocmai pt a va scrie fiecare unica voastra poveste/lume, evoluând conform visului corpului, un dumnezeu fara soldati, o unitate creativa , un sistem evolutiv fascinant si viu ce suntem in parte si intreg.

Toata experienta cunoasterii umane este in voi nu in afara voastra si binecuvantez cu mare dragoste pe cei ce-i dau glas si accelereaza marea trezire. Lumea e in noi , iluzia in afara. Multumesc Unicului Viu, Maretului Anonim! Renastere cu prisosinta pentru a 2022 a oara! :). Cristos renaste in fiecare zi a unei clipe de neuitare, de libertate.

Simplitatea este puterea- slabiciunile  formeaza triada conspiratie, complicitate, complicatie- sau cunoasterea gandita, hipnotismul hipercomplicatiilor inutile a fărâmiățrilor gândite. Inocenta este simplitate. Inocenta salveaza existenta si inseamna- a nu face, a nu crede, a nu dori. Cine va recunoaste Inocenta nu va cunoaste moarte pentru ca nu ucide ci,..., "Lasă să fie". Este privilegiul creatorului  sau legii vietii, Domnului indescriptibilului si sublimului "nimeni din nimic".





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu