10 august 2012

votul

0 comentarii
Comic este faptul ca votul impotriva cuiva nu este votul pentru tine si cu toate acestea se ascunde asta din interes pentru castig.

prezumtia de nevinovatie si coruptia

0 comentarii
Gandirea creeaza structuri psihologice care se manifesta obiectivandu-se in structuri sociale. Orice idée despre tine insuti si ceilalti are impact psihologic, fiziologic si fizic.

08 august 2012

universalitate

0 comentarii
Scriam ca daca majoritatea ar hotara nu ar exista nici o problema. Cand minciuna conform careia majoritatile decid si asta este democratie obtureaza perceptia naturala a constiintelor umane este extrem de dificil sa peccepem prima afirmatie

06 august 2012

Continuare la continuare

0 comentarii
Explorarea cunoasterii in domeniul inconstientului sau domeniul a ceea ce facem cand dormim  activitati ale caror rezultate sunt regenerarea sau mai tarziu degradarea accentuata este la dispozitia tuturor.  Abunda astazi "credintele" conform carora exista multe corpuri, "astrale", "cosmice", "budice", "din vis", etc, denumite conform cu conformitatea ideatica culturala specifica zonelor geografice si limbajurilor "ocultate", exoterice.

05 august 2012

Ceea ce facem ziua...;continuare

0 comentarii
Religia a fost intotdeauna instrumentul stapanirii maselor prin arogarea ca domeniu al sau a necunoscutului. Daca nu cunoastem putem accepta orice descriere a necunoscutului cand este bazata pe frica de necunoscut sau vinovatia indusa.