17 iulie 2010

Comentarii pe tema "relatiei" femeie-barbat

5 comentarii
Am observat vasta framantare si problematica cu care ne confruntam in momentul in care intram si avem “o relatie” femeie-barbat. Este de folos si pentru femeie si pentru barbat sa-si exprime sincer punctul de vedere, cum gandesc, cu ce situatii se confrunta.

ceea ce avem - campul explorarii II

0 comentarii
In acest camp, imens in dimensiunea sa reala, pentru al explora, ne stabilim un perimetru al explorarii pe care-l abordam intr-o viziune nestatica, fara al premedita, sau inventa, ci asa cum el este. Am determinat “linia de start”, unde si cand “ceea ce avem” incepe, in evidenta a ceea ce percepem ( fara a considera acesta evidenta exhaustiva, ci bazica, comuna).

16 iulie 2010

"ceea ce avem"- campul explorarii I

0 comentarii
Cei care cred ca pentru a percepe ca au nevoie de bibliografii si nume rasunatoare (de cunoastere) vor fi dezamagiti, adica vor iesi din propria amagire.

15 iulie 2010

raspuns unui prieten

18 comentarii
Motivul pentru care femeile cauta sprijin, protectie, completare de la partenerul lor. Este tema supusa dezbaterii de prietenul Gabi.

armele, tehnologia, accelereaza involutia.

0 comentarii
Este cunoascuta si unanim acceptata ideea ca stiinta este elementul progresului, evolutiei unei societati. Imi permit sa pun sub semnul intrebarii aceasta definitie. Este oare adevarata? Se confirma prin consecinte in viata sociala? Exista si o evidenta, aceea ca, orice descoperire stiintifica este o noua arma.

14 iulie 2010

Linia, argintul, doi, legatura, lantul, raza, etc.

6 comentarii
Gandirea este produsul luptei dintre teama si dorinta ca faptul de care ne temem sa nu se produca. Aceasta lupta produce ceea ce numim structura de gandire, de idei si tehnici, metode si instrumente prin care dorinta ( faptul de care ne temem, sa nu se produca), sa capete realitate.

"ceea ce avem"- pregatirea explorarii

2 comentarii
Ati hotarat, sa exploram impreuna “ceea ce avem”. Pentru explorarea noastra este necesar, {intr-o abordare rationala (stiintifica)}, sa creem instrumentarul si reperele ei.