28 decembrie 2012

ce pacat!

2 comentarii
Profetia sfarsitului lumii nu s-a implinit spre ciuda profetilor de duzina care preiau ceva si se evidentiaza cu ceea ce au preluat fara sa mediteze si fara discernamantul responsabilitatii personale.

26 decembrie 2012

indemnul

0 comentarii
Suntem confruntati cu tot felul de exigente si cele mai irationale si rau facatoare sunt exigentele existentiale individuale. Suntem indemnati sa fim cumva, morali, demni, indrazneti, creativi, patrioti, liberi, iubitori, etc. de regula sa fim expresia unei calitati si sa nu fim expresiile opusului lor.

25 decembrie 2012

raspunde-ti din si cu iubire

0 comentarii
Iubirea face inima sa sraluceasca si stralucirea ei regenereaza intregul corp, intrega minte.

intunericul dinaintea rasaritului

0 comentarii
Privim dar nu vedem, intunericul manifestat ne orbeste. Ratiunea de tip mecanic, tehnologic, este o ratiune a intunericului fara mila. Rutine instrumente si nimic mai mult.

24 decembrie 2012

energia

0 comentarii
Obsesia puterii personale este atitudinea ignorarii energiei si persoanei. Cine cauta putere ignora propria energie, crede ca nu o are si se face credinta sa; reprezinta puterea ca pe o acumulare  exteriora a unor simboluri ale puterii,  pozitia intr-o ierarhie, sustinerea sa de cei care ii acorda inrederea sau se lasa "pe mana lor", dominatia in relatii.

23 decembrie 2012

conditionarea, contin

0 comentarii
Fiecare poate explora acesta frana a oricarei miscari a gandirii generata de "boala gandirii" sau fragmentarea ei prin polarizarea si separarea polilor sai de intermediari.

conditionarea

0 comentarii
Conditionarea sau exigenta este acea atitudine prin care orice existenta este intermediata.