01 octombrie 2010

las-o asa, mergi mai departe!

0 comentarii
In timpul imperiului Roman durata medie statistica de existenta a individului era de aproximativ 25 de ani. Daca ii spuneai cuiva ca poate trai 75 de ani (de 3 ori mai mult), iti reprosa ca zeii au hotarat asa cum este.

30 septembrie 2010

din aceeasi sursa VII

1 comentarii
Copiii sunt fericiti deoarece ei traiesc viata din plin. Ei nu vad nici un fel de limitari in viata.  Viata nu se poate limita, ea nu contine nici o limitare.

Din aceeasi sursa VI

2 comentarii
Transfigurarea este atunci cand  constiinta este plina de realizarea faptului ca, inteligenta, viata si substanta, sunt intr-o ultima  analiza,

intrebare si raspuns

2 comentarii
(conversatie in secret)
Cine sunt, eu?

din aceeasi sursa V

1 comentarii
Varsta trupului nu este determinata de numarul de ani pe care-l numim "viata". Trupul se reinoiste permanent, iar celulele si tesuturile care il formeaza sunt inlocuite continuu, printr-un proces perfect natural.

din aceeasi sursa IV

1 comentarii
Viata manifestata in forma este doar exteriorizarea esentei vitale care umple spatiul infinit. Viata nu se restrange la o perioada de exprimare prin forma, ci este si ramane intotdeauna, in primul rand, miscarea fortei creatoare care a produs forma.

din aceeasi sursa III

0 comentarii
In timpul somnului recuperam energiile irosite prin falsa traire. Invatam sa contactam binele nostru la sursa sa. Ceea ce vine nu vine de la altul si nu este necesar sa contactam un maestru sau invatator, decat daca acesta ne va inspira sa cautam in noi insine ceea ce reprezinta el pentru noi.

din aceeasi sursa II

1 comentarii
Viata insemna progres si nu profit, dupa felul in care ne-o construim.

din constiinta adevarului I

0 comentarii
Greseala si repetarea ei pacatul, este orice gand sau sentiment care iese din armonia cu telurile vietii. Aceste ganduri si sentimente se opun vietii exprimate prin carne.

rugaminte

0 comentarii
Sunt pe blog un numar de 144 postari.

laitmotiv blog

0 comentarii
Ceea ce se spune aici, nu genereaza o necesitate, ci o constienta, nu genereaza un model de urmat, ci o actiune individuala a lui a fi.

28 septembrie 2010

lectie pentru copiii speriati - karma.

5 comentarii
Raiul este aici si fiecare individ face asa sa fie! Intrega familie omeneasca este cladita pe stanca perceptiei spirituale absolute.

27 septembrie 2010

vectorii dorintei

0 comentarii
Toate actiunile indivizilor sunt vectorii dorintei. Cum dorinta este aceeasi unică dorintă, expresia ei multiplicată individual, creeaza conflictul dintre diferitele forme ale dorintei.

26 septembrie 2010

noi traim in imensitate

0 comentarii
In Imensitate nu ai unde sa te inalti si nici unde sa te prabusesti, nu exista nici culmi, nici abisuri. Imensitatea lumineaza tot ceea ce exista si contine intrega existenta, sau radiatiile sale. Toate radiatiile sale au un puct focal, (unde se focalizeaza), adica unde sunt una, o unica radiatie. Care este numele acelui punct focal?