14 decembrie 2013

...lama nichelata aluneca prin carne precum dezastrul unui concept gresit...

0 comentarii
E fragment dintr-o poezie a  unui poet  maghiar din Romania. Aceasta evidentiere releva  unicitatea constientei si atemporalitatea ei.

13 decembrie 2013

paradoxul reflectarii

0 comentarii
De multe ori ma intrebam ce interactiune personala utila partenerului mi-ar intari sentimentul si asentimentul in propria actiune si fiinta.

11 decembrie 2013

reelevare

0 comentarii
Am relevat neexhaustiv in articolul anterior , sau cel putin m-am straduit, un curent emotional (energie in miscare sau miscare in energia proprie) care prin consecintele sale asupra fiintelor purtate de acesta prin experimentarea lui pe post de miscare existentiala proprie, putem afirma ca este degradator sau involutiv.

10 decembrie 2013

uite diversitatea... nu e diversitate

0 comentarii
Noi concepem omul ca pe o masa de indivizi diversificata traditional prin  cutume culturale, religiose, lingvistice,  stiintifice, etc.

09 decembrie 2013

sanatate prin alimentatie

0 comentarii
Alimentatia este procesul schimbutilor si transformarilor la toate nivelurile fiintelor. Acest proces complex poate avea loc doar in domeniul  diferentelor de stare si functiune, informatie si substanta, in sfera creatiei in care tot ce este in univers se poate percepe asa cum este ca parte-corp si functiune-informatie in intregimea continatoare.

08 decembrie 2013

senzatia

0 comentarii
Este cea mai mare realizare a ta