07 decembrie 2013

birocratia este mormantul democratiei

0 comentarii
Acest cuvant "democratia" atat de invocat si in numele caruia ne reprimam individualitatea, sinceritatea, promovand o imagine de sine care sa obtina acceptarea si sustinerea maselor, multimilor de nefericiti si stupizi care asteapta rezolvarea propriilor probleme de la reprezentantii alesi, este o iluzie, "vox populi, vax deii".

06 decembrie 2013

impartasire

0 comentarii
Sunt multe grupuri si miscari  spirituale care va invata cum sa ganditi, ce  trebuie sa ganditi, cum sa deveniti altceva decat credeti ca sunteti, care este comportamentul necesar acestei deveniri, sau abandonul in fata unui plan maret necunoscut tie dar bine instrumentat de un dumnezeu care  cere ceva in schimb de parca ar fi negustor, iar fiecare modalitate promovata este considerata gandire pozitiva, atitudine corecta, ideal inalt, etc.

04 decembrie 2013

continuitate este invierea trecutului

0 comentarii
Noi inviem mereu trecutul; traim in si din amintiri si traind aceste informatii istorice le inviem.

03 decembrie 2013

sferosfera constiintei

4 comentarii
Exista  straturi vibrationale ale constiintei planetare ca distictie a stralucirii constientei active si greseala ar fi sa le condideram 'separate' unele de altele sau ierarhice.

02 decembrie 2013

este ceea ce este

0 comentarii
Singurul element gresit este timpul!

01 decembrie 2013

soarta

0 comentarii
Este bine cunoscut acest cuvant caruia i se atribuie un continut emotional negativ; am putea spune ca este haina in care este imbracata toata frustarea neputintei indicidului de a-si onora propria liberetate.