13 decembrie 2022

puterea de viata, c

 Anterior evidentiam legea evolutiei care, punctual in ce ne priveste, genereaza evolutia corpului vietuitor de factura animala al omului prin trezirea constiintei legii inteligente si creatoare care anima totul si facand saltul evolutiv la ceea ce e denumit "templul planetar" prin acordarea cu legea in mod inteliegnt,  amplificandu-i viteza sau vibratia manifestarii pana la sincron,  recucerindu-si divinitatea de drept sau atemporalitatea, integritatea sa fiintiala mai pe inteles.

Suntem la nivel de constienta globalizata in fata unei alegeri constiente: marea resetare, sau marea renastere. Resetarea nu este decat acelasi lucru sub alta forma, comunism / sclavie globalizata ca naravuri si obsesii de putere si control tehnologizat; este imposibil sa nu ne dam seama cei care am trait in comunism ca ceea ce propovaduiesc globalistii nu e altceva decat mai rau si mai grav decat am cunoscut ca poate fi comunismul cand beneficiaza de tehnologia necesara hipnozei in masa sau inspaimantarii deliberate a populatiei si izolarii indivizilor intre ei.

In legea simpla a materiei nu conteaza ce alegem constient sau hipnotizati de ignoranta academica (Fiecare se crede academician si expert in cunoasterea sa si asa si este ). Orice alegem nu VA AVEA CONSECINTE DECAT ASUPRA NOASTRA NU A EVOLUTIEI.  Marea renastere este in sensul legii cand suntem constienti de legea evolutiei prin nasteri si renasteri succesive neintrupte si sincrone acum.

Ar face marea renastere inutila o dizolvare a omenirii si refacerii ei de la capatul zero al propriei indiferente a nemuritorului. De fapt suntem in procesul dizolvarii ca omenire si indivizi; scapa cine poate sau nimeni; opozitia este irelevanta. Relevanta ar fi revenirea la evolutia contienta , la a face contienti de ceea ce facem, dar asta  implica boicotul total al obisnuintelor, cei mai mari tirani ai fiecaruia, in rpincipal credulitatea si obedienta.  Pana se clarifica fiecare, sa revin la articolul ramas la capitolul " in templul planetar"

Existenta corpului constiintei legii continuilor prefaceri/ renasteri/regenerari evolutive  si a reflectarii lor ca oglinda a intregii perceptii = creatii, se releva a fi  ratiunea sau functia existentei sinelui de sine statator (integritatii sale functionale indescriptibile)

Prefacerile corpului inteligentei sau corpul perceptiei inteligente, ca functie in templul planetar,  releva ca este in acord cu o miscare pe care o reflecta materia , o miscare functie si ratiune existentiala a unui CORP AL CONSTIINTEI de sine care este un corp energie, potential/cinetic nemodelat in care ratiunea functionala este atentia pe trei nivele de intensitate.

Prefacerile continue ale corpului necunoscut, nemodelat, ca functie genereaza o miscare continua de explorare a misterului modelului urmat de legea materiei dar mai ales a izvorului sau.

Deja , domeniul corpului vietuitor al constiintei descoperit prin evolutia materiei, ne proiecteaza in domeniul invizibilului si inteligenta ne indeamna sa nu speculam ci sa recunoastem nestiinta a ceea ce este dincolo de campul memoriei si perceptiei senzoriale, cadoul pe care legea materiei il face constientei sinelui misterului.

Daca nu speculam si revenim la simplitatea legii naturii vedem ca ea este aceeasi simplitate si dincolo de limitele perceptiei senzoriale, simplitate  pe care o reflecta materia in miscarea sa; parasim astfel taramul hazardului si intamplarii, teritoriul fantasmelor si dogmatismului feroce sau teritoriul mortii

Exista un singur corp in evoutie continua la toate nivelurile de organizare si energie. Chiar daca vorbim de corpul dorintelor , emotiilor, visatului, etc ,ne referim doar la functii/cinetici ale si in continutul legii si templului sau planetar . Corpul si stiinta unul este constiinta.

Atentie 

descrierile nu sunt faptul/ miscarea  si  NU se poate aborda reflectarea perceptiei decat prin fragmentarea ei

Astfel intelegem simplitatea ca,  nu sunt corpuri diferite, ci functii in acelasi corp templu omenesc sau de Uman vietuit. Templul planetar al omului este intregimea lor functionala ,iubirea in actiune a ideii de frumusete.

Recapituland ,

-sunt 7 functiuni corporalizate in om pentru a exprima frumusete . Nu conteaza ordinea enumararii si banalitatea cuvintelor ce le reprezinta : reflectarea, conducerea, puterea, transportul, experimentarea , relationarea cocreativa, functia miracolului

Redesteptarea puterii de viata (in nr. viitor,  :) )


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu