17 decembrie 2021

moartea

  Moartea nu vine din viitor ci din trecutul modificat al sentimentului prevalent originar- Increderea  care este stiinta pura neintermediata.

Datorita incapacitatii de a comunica, realmente prin cuvinte  adevarul plenitudinii asa cum este fara fragmentarea a ceea ce este si suntem, a neputintei de a ne face intelesi- am ajuns straini unii fata de altii si straini fiindu-ne noua insine, ne temem unii de altii. Astfel prin simplitate s-a pervertit Sentimentul increderii in oameni=om= afiul univresului perceptiei Dumnezeu, in teama de viata. S-a modificat pervertindu-se prin convertire  la teamă,  trairea in Viata-Dumnezeu cu rairea in durerea izolarii de Viata-Dumnezeu,  s-a modificat bucuria de a fi prin convertirea la nemultumirea ca suntem (insuficiența fiintei).  

Toate aceste modificari si convertiri au condus la aparitia dezvoltarii puterii fizice intermediata de tehnologie, (nefiinta)  Cand o pare dintre oameni se  separa de ceilalti prin puterea intermediata , acestia prin exclusivism vor dispretui si oprima conditia primordiala umana- fiintarea. Aceasta etapa inceteaza astazi oricum, fie prin revenirea omului la conditia sa originara nepervertita sau intermediata, fie prin autodistrugerea temeiului existentei intermedierii puterii. Omul nu este intr-un picior conceput, adica pe piciorul tehnologiei materiei ci este si pe piciorul stiintei constiintei sale care in ordine este primul E o metafora grotesca asa cum este si gandirea lineara jutificativa, explicativa, inutila in comunicare.  

Intoarcerea la origini este la fel de simpla , e o schimbare de atitudine in relatiile noastre. Daca iubiti tehnologia salvati-o schimband atitudinea fata de semeni, iubitii si pe ei. Altfel veti pierde si una si alta. Nu cred ca doriti sa rataciti pierduti in intunericul lipsei de fiinta in care va aflati acum, doar in propria inchipuire vii!. Nu ignorati simplitatea , numai mintile bolnave sunt avide de complicatii si complica, infumureaza Totul, asemenea sepiilor cu cerneala lor pentru a se ascunde. Ascunde-ti propria nedorinta?

Acum ma adresez dusmanului nevazut , cel mai crud , nemilos,  rapace. Ce alegeti , sa ramaneti caracatite sau sa primiti darul fiului omului?. Spiritul Om nu poate fi modificat prin convertire la valorile barbariei, rapacitatii, crimei. Insasi justificarea lor este o crima. Omul hotareste pentru el insusi ( nu pentru altul, chiar daca crede ca pentru altul) si  Dumnezeu indeplineste;  asta inseamna a trai prin Dumnezeu si nu pentru, El nu are nevoi. Multi stiu, dar putini pricep/practică. Daca nu puteti, stati langa cei ce pot. Nu incercati sa furati viata omorandu-i pe cei vii,(conceptia mortilor prin care cred ca ceea ce pot omorâ stăpânesc si controlează) asta a fost autopacaleala vechimii care v-a transformat in energii amorfe, magnetoelectrice sau fantomele neputintei de a fi. 

In toate  culturile perceptiei inteligente apare descrierea unor energii fara forma proprie care se ataseaza de oameni inoculandu-le frica si luând formele ei- Nu au putere proprie ci sifoneaza puterea fiintelor umane speriindu-i, ii manipuleaza folosindu-se de slabiciunea lor de a nu le vedea sau intui prezenta care le mofica perceptiile. Denumite fantome, kibuci, aliati, ingeri, preoameni, etc, nu pot fi percepute decat prin manifestarile omului aservit (posedat- se recunoaste cineva posedat de impostura, lacomie, neputinta, nedemnitate?) controlului acestor energii amorfe-teama . Aceste energii sunt purtatoare de virusi, boli, disfunctii dar nu pot controla omul constient de existenta lor ca resturi emotionale ale autoreprimarilor proprii. Aceste energii magnetoelectrice sunt un reper, prin diferentă ,  pentru electromagnetismul fiintelor umane a caror intimitate cu lumina(radiatia electromagnetica) este de o profunzime insondabila. Paradoxul face ca aceste energii/forme/ miscari  sunt produsul omenilor avizi de putere personală si control asupra semenilor, luciferienii din mituri; forme gand si conceptiile justificarilor lor asemanatoare virusilor fabricati in laboratoarele razboiului biologic, insa in plan psihologic

Planul spiritual si cel fizic in oglinda nu pot fi despartite ci imbinate armonic functional. Astazi sunt intermediate de psihologia ignorantei, asa zisul astral inferior, Unii strabuni obsedati de putere au crezut ca fara corp vor fi mai puternici si vor controla mai usor victimele lor din nevazut- au ajuns energii amorfe, fantome, astfel practic- sub puterea si comanda celor completi; cine a săpat groapa altuia a cazut in ea. Astralul inferior e facatura lor, sperietoarea cu care ne manipuleaza denumit iad. "Fiul materiei mosteneste imparatia cerurilor"; -sunteti la comandă fratilor!- porunceste ce e cel mai bine pentru tine crezand sau cunoscand ca este cel mai bine pentru toti ceilalti si intreg pamantul.

Pentru mine, Pace si iubire! Forma corp sanatate - in cer-pace si pe pamant-iubire. Mens sana in corpore sano! Gandul tacut, visul inspiratiei de inceput al lui Dumnezeu. liber si atatputernic prin asta.

 Informatiile din miturile popoarelelor vis a vis de nevazutii dusmani trebuiesc sondate cu inteligenta atentiei exploratoare in propriile vieti. Ce ignori nu te ignora! Apropo- nu exista la propriu nici muritori nici nemuritori, crima da. Sunt doar vorbele unei consideratii exterioare - Numai Dumnezeu exista! -(spunem si noi atat cat cuvintele ne lasa- mari tirănuți cuvintele astea, dar nu mai mari decât tiranul care le foloseste- doar e democratie!?) Moartea e barbaria care ne modifica in tirani- istoria tiraniei este insiruirea esecurilor sale. Fiecare existenta sub dominatia tiraniei exclusivismului este un esec denumit -moarte. Miturile?- colectia succeselor fiintei! Limbajul induce obligatoriu aproximari ca si standardizarea si evitam cat putem aroganta unei afirmatii exhaustive care sa acopere totul. Nu mai sentimentul...nu inseala. De la reactia emotionala la actiunea sentimentului neintermediat , este calea neobligatorie a demnitatii. Mormintele sunt conceptiile dusmanului, inferiorului, maimultului, -ura in actiune criminala. "Moartea" poate fi si pretul libertatii nu numai al prostiei nedemnitatii si neputintei care ne omoara- un fel de "moarte a mortii"prin dragostea de tot ce este viu incepand cu planeta.

Evident ca in circumstantele societatii de astazi care a devenit mecanismul monstruozitatii indiferentei fata de viata si fiintele ei, este necesar un curaj nemaipomenit  nici in mituri. Asta datorita generalizarii modelului scalaviei mentale/psihice si sustinerii lui tehnologice (masmedia in special). Marea vraja odioasa si cruda , act odios  de magie neagra , o manipulare uriasă/globalizată a decaderii in constiinta si utilizarii inteligentei impotriva fiintelor umane de catre o parte din strabunii uitati de istorie, se bucura astazi de sustinere stiintifica , o pseudostiinta- psihologia si stiinta pseudoadn-ului= stiinta bolilor. disfunctiilor individuale socializate. Amintirea originii ne releva falsitatea credintelor si praful din ochi a stiintei psihologice despre cum sunt eu. Vestea buna este ca un om intors la sinele -  preștiiță pură sau  psihicul , nu are nici un impuls de razbunare ci, de recunoastere a experientei si iertarea ei. Chiar daca propria nebunie care-l stapanise pana atunci o "vede' la cei din circumstantele lui sociale, nu ii judeca sau invinovateste, nu se razbuna. Mai dificil este sa comunici cu acestia , poate chiar cel mai greu lucru pentru ca nu aud ce nu au trait, ci doar ceea ce "au murit" Cristos afirma ca "am murit pentru tine", acum inteleg ca era o conditie "a auzirii" lui de cei ce nu aveau ochi sa vada si urechi sa auda, era un dar nu un sacrificiu.

Sa ne imaginam ca in sufletele noastre ( corpul  constiintei) experienta cruzimii barbare poate a reusit sa sape santurile adanci ale obisnuintelor/rutine program a incomensurabilei  indiferente fata de propriile fiinte- aceste "santuri" le simtim ca rani emotionale pe care ne straduim sa vindecam compensandu-le prin teatrul de control si promovand o imagine de sine fericit si realizat(marketing) prin ceea ce are, poate si controleaza. Insa in acelasi timp obisnuintele sunt mai puternice hranite de mld.de fiinte aservite aceluiasi model existential iar activitatea de compensare si promovare (vanzare) de sine in loc sa rezolve ceva adanceste acele rani/santuri/modele in cinetica comportamentului cotidian.

Desi pare o situatrie "negativa"/ disperată , poate fi vazută și altfel.

 Vrei să-ți construiesti o casa si pentru asta trebuiesc săpate santuri in care să torni o fundatie. La un moment dat te trezesti ca șanturile sunt deja sapate de animalele din ograda ta drept rasplata că le-ai hrănit. Acele animale iti vor aparea drept obisnuintele hranite de tine, obisnuintele gandirii inconstiente, irationale, ca miscare in materie.

Un pas evolutiv este o intoarcere la origini si un nou proiect, o noua atitudine. Avem santurile: răni emotionale/resentimente/ activitatea pseudoadn, etc- taote sunt  "goluri/ intunecimi in campul auric"- O.K: acum turnam fundatiile propriei existente umane dar nu ca idivizi izolati de nebunie (nu e bun)  cum am facut pana acum ci, ca  ființă conectată la intreaga viata planetara cu care una este.

Ma minunez! cât de mica si nesemnificativa este modificarea - o simpla alta atitudine  se cere in evolutia fiintei, o minimizare  accesibila tuturor care nu atrage după sine haosul liniilor moarte- fertil de altfel, din care renastem.

Cu increderea ca nu va sperie vorba 'moarte" va indemn sa va imprieteniti cu ea ! Are nevoie de tandretea voastra.! Si moartea e in viata spunea cineva- pers. importanta.

Pace si iubire!



Un comentariu:

  1. Titanium Hair dye & body wash - TITIAN ART
    TITIAN ART citizen eco drive titanium watch · AT HOME · AT HOME · AT LAS VEGAS · AT THE POOL · titanium anodizing AT THE POOL · AT THE POOL · AT THE titanium bmx frame POOL · AT LAS titanium 6al4v VEGAS AND where is titanium found CASINO.

    RăspundețiȘtergere