31 ianuarie 2021

mircea titus moraru- din maeutica meditatiei

De acolo,  de unde timpanul si corzile vocale sunt neputincioase s-a primit ajutorul in deslusirea adevarului

Incerc sa fiu egal, sa ma imaginez egal si neclintit la tot ce urmeaza si se va intampla dupa o traiectorie exponentiala a intensitatii energiilor, asa cum se releva in ultimile zile; conform sintagmei 'lucrati pana este ziua", fortez vointa si faptele sa elibereze raza luminii pure din noaptea trecatoare pe care ne-am ales-o la coborare, astfel ca in "ziua de apoi" sa pot intrezarii "usa ingusta".

Smintitu-s-au multi in aceasti ani  in cazna deslausirii tainei ceresti a omului, a universului creat, a Unicului transfigurat intr-o infinitate schimbatoare de forme ierarhizate dupa linii frecventiale de forte.

Poti dara, sa fii neclintit cand simti caznele Geei sub picioare , sub focul scarntelilor mondiale!? E anevoios sau foarte greu, insa cunoscand cum va fi secerisul , se poate ocoli hambarul cu neghina.

Minunata noastra planeta este in amara suferinta si a atins limita prescrisa de Cristul Cosmic cand El va aparea "orbitor de luminos pe un nor". Abia atunci ve-ti cadea in genunchi, va veti ruga Lui si lui Dumnezeu sa va ierte, ca... sunteti oameni buni si nu vreti sa muriti. Atunci sunteti in stare sa va lepadati toata averea, sa construIti orfelinate, sa mangaiati orice fiinta suferinda cu promisiunea ca nu veti mai ucide, numai sa nu muriti.

Acum, Sabia de Lumina sclipeste si nu-i vedeti firul subtire. Axa polara a Geei se clatina cautandu-si echilibru. Fortele de coeziune (magnetoelectrice) din trupul Stelei Intunecate se tot imputineaza prin absorbtia vibratiilor sodomice. Pamantul a inceput sa curga si nu stiti de ce. Cand va sa fie torent curgator atunci s-a facut Tarziu.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu