30 decembrie 2012

12 pasi

Mintea este setata pe a face si ce stim asta facem; cunoasterea este importanta pentru mintea hipnotica. Cand cunoasterea este falsa si ma refer aici la cunoasterea despre sine, cunoasterea psihologica, mintea actioneaza conform acestei cunoasteri, iar rezultatul este degradarea continua a corpului si starii sale
Toate astea sunt consecinte ale unei conceptii induse hipnotic si subliminal ale gandului distructiv. Ce vrea sa obtina acest gen de reavointa? Pe cine santajeaza astfel amenintind ? omul, lumea, planeta si tot ce este legat de uman? Evident ca orice este mincinos are o actiune degradanta cu consecinte neplacute, nedorite, Este cineva care doreste sa se imbolnavesca? Atunci ce facem gresit ?  Cum ne alegem boala? Eu relev cel putin in intentie ceea ce este fals in conceptiile noastre dar nu dau raspuns la intrebarea ce este de facut. Totusi mintea fara raspuns se sperie de constiinta greselilor sale si incearca sa repare ceea ce o paralizeaza. De aceea o actiune diferita de rutina greselilor si repararii lor a acumularii materiale si a pierderilor sau abandonului ca directie imi propun a va amintesc: Viziunea noastra despre corp este complet gresita.
 pasul 1 Schimbarea perceptiei legate de corp, de timp si de imbatranire
Vechea conceptie despre corp spune ca el este obiectiv, material. Chiar daca corpul pare a fi material el este mult  mai mult decat atat. In realitatea sa profunda este un camp de energie, inteligenta si transformare si se afla in permanent contact si schimb dinamic cu inconjuratorul  sau natura sa, cu lumea din jur. Starea sa biologica dupa vechea conceptie a fost gresit setata si cea mai hipnotica sugestie este cea a cresterii si degradarii sale cu trecerea timpului. Dar intrebarea este ce legatura are de cate ori se invarte pamantul in jurul soarelui si degradarea corporala? Evident ca este doar o justificare care ascunde o reaintentie si anume aceea de a nu actiona in sens opus, de a ne aservi unui comportament fatalist si a deveni inactivi in proria viata si corp cu justificarea "asa face si este toata lumea", " este un dat obiectiv , o micare obiectia pe care nu pot  schimba eu". Asta insemna a considera corpul material, asa este si nu poate fi altfel; asemanator tratam orice este material, adica fara viata, fara miscare proprie si constiinta de sine.  Nuamai ca acesta abordare este complet eronata in ceea ce priveste corpul uman.  Premiza principala de la care se porneste este aceea ca prin schimbarea obisnuintelor de a gandi si de a ne comporta  putem  schimba experienta corpului si controla imbatranirea lui Daca exista  o directie ( de la gandire la corp)si un sens al miscarii (spre imbatranire), pe acea dierectie  exista si sensul opus (spre intinerire). Din perspectiva fizicii cuantice, taramul potentialitatii pure in care nu exista obiecte fixe ci doar posibilitati, putem percepe ca totul este tesut si inseparabil, este un eveniment in acelasi timp, materia si energia. Materia insufletita spunem ca este viata. Pentru a creea un eveniment este necesar un observator al sau. Acum daca aceasta perceptie stiintifica si rationala , miraculoasa in acelasi timp, o  transferam modalitatii in care observatorul care suntem priveste corpul si imbatranirea putem reseta programul schimbandu-i sensul astfel:
1. Eu nu sunt corpul cu care ma identific din obisnuinta
2. Corpul meu este inseparabil de intreg universul: ata timp cat exista universul exista si corpul meu, nu pot fi separati.
3. Eu sunt toate varstele biologice posibile.
4. Eu decid varsta biologica pe care vreau sa o am.
5. Corpul meu este simultan nematerial si material.
6. Pot alege sa-mi simt corpul fie ca o retea de energii (energie), fie ca forma fizica, fie impreuna ca inteligenta si transformare.
Acum sa vedem ca vechea setare o realizam prin obisnuinta sau numita mentalitate; deci sa ne facem o obisnuinta din a ne reseta starea biologica alegand varsta :  a) arat si ma simt ca un om sanatos de X ani. (alegeti o varsta la care v-ati simtit asa in ultimii 20 de ani) b) apoi firesc constat ca starea mea bologica este setata la varsta de X ani si sunt sanatos.  c) la final consfintesc puterea care face posibila aceasta miscare noua, apreciez si-mi maresc apacitatea mentala si fizica a naturii mele creative. Intentia de a ramane la un anumit nivel biologic va influenta imediat energia siinteligenta tansformarii corpului tau. Daca inchizi ochii si eliberezi orice tensiune pe care o pastrezi in corp (vechiul program) insemna ca ce ramane este o persoana cu capacitate mentala si fizica  a unui fiinte sanatoase si libere. Dimineata la pranz si seara inchide ochii si repeta noul progam mental de mai multe ori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu